LEČIĆ RAZOTKRIO PLANOVE BIVŠEG GRADONAČELNIKA: Đilas hoće da što jeftinije uzme DS

Autor:

Vesti

31.05.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za predsednika demokrata na izborima zakazanim za 2. jun Branislav Lečić otvoreno priznaje da je bivši gradonačelnik Dragan Đilas pokušao da preuzme stranku!

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Gostujući na TV N1 zajedno sa protivkandidatima na stranačkim izborima Gordanom Čomić i Zoranom Lutovcem, Lečić je izjavio da je potrebno napraviti širi front u opoziciji, koji predlaže Đilas, ali da prvo mora da se konsoliduje DS.

Na pitanje o čemu je nedavno razgovarao sa Đilasom u poznatom beogradskom kafiću, glumac je naveo da su pričali o budućnosti opozicije te dodao da je čuo i da je Đilas lobirao u DS za svoje interese.

Đilas bi lakše zagrlio DS kada bi imao jeftiniji ulaz u njega jer nova partija podrazumeva godine i mnogo para

RepublikaFoto: Tanjug

- I on sam (Đilas) pretenduje na činjenicu da bi lakše zagrlio DS kada bi imao jeftiniji ulaz u njega jer formiranje nove partije podrazumeva veliki broj godina i mnogo para. Znam i da je zvao neke ljude i lobirao, ali to je sve legalno. Za mene to nije ništa strašno. DS ima svoje potencijale upravo u pojedincima, u ljudima koji će i sami odlučivati o tome šta je u ovom trenutku za stranku izlaz - rekao je Lečić.

Analitičar Dejan Vuk Stanković za Srpski telegraf kaže da nije nova informacija da je Đilas pokušao da preuzme DS.

- Sigurno, gotovo apsolutno izvesno je da je Dragan Đilas zainteresovana strana u unutarpartijskim izborima u DS. Takođe, tačno je i da su razlozi njegove zainteresovanosti oni koje navodi Gordana Čomić - zaključuje Stanković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Sale

31.05.2018 06:49

Djilas bi oteo sve i samo za sebe.

GajbexG

31.05.2018 06:50

A sta ces kad ste jeftina roba postali...

sasa

31.05.2018 07:22

@GajbexG - Kombi stranka.....

Sanja

31.05.2018 06:57

Бизнисмен је то са искуством.