DODIK: Neću oklevati da zaštitim interese Srba

Autor: t

Vesti

30.05.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsenik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je na predavanju studentima beogradskog Fakulteta političkih nauka da će sedeti u Istočnom Sarajevu, koje pripada Republici Srpskoj, ukoliko bude izabrana za predsednika u Predsedništvu BiH.

RepublikaFoto: Tanjug
Održao predavanje studentima FPN: Milorad Dodik

- Ne mogu da kažem da nekada neću sići dole, ali ako to bude, to će biti minimalno vreme", kaže Dodik.

Na pitanje zbog čega se kandiduje za člana Predsedništva, Dodik odgovara da to čini zato što srpski narod ima pravo na svog predstavnika u Predsedništvu, kao i da bi, kako kaže, ojačao pozicije RS.

- Ako neko misli da gradim i dodajem BiH, grdno se vara. Tamo idem kao predstavnik RS i kao Srbin da štitim srpske nacionalne interese i neću ništa raditi što bi bilo na štetu ni Bošnjaka, ni Hrvata. Ali isto tako nisam spreman da prihvatim nikakve klauzule tipa "univerzalnih prava". Ponašaću se u skladu sa ustavom i ustav će biti ono po čemu ću raditi. A ustav mi daje mnogo prava. Neću oklevati - kaže Dodik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading