EVO KOGA BI DAČIĆ ZA MINISTRA FINANSIJA

Autor: alo.rs

Vesti

27.05.2018

15:36

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je koga bi voleo da vidi na fotelji ministra finansija.

Tanjug/T. VALIČ
Ivica Dačić bi vole da Mali vodi finansije


- Mali se dobro pokazao na mestu gradonačelnika i SPS će glasati za taj predlog. Takođe želim da istaknem da je i Dušan Vujović odlično radio taj posao - kazao je on.

Što se rekonstrukcije vlade tiče poručio je da SPS ne zanima rekonstrukcija. 

- Mediji, kada ne znaju šta će da pišu, najave rekonstrukciju. To je pitanje za najjaču stranku, a to je trenutno SNS. Dakle, o svemu se pitaju Vučić i Brnabićeva. Mi imamo dobre kadrove u Vladi i zadovoljni smo kako rade - istakao je Dačić.

Rekao je da su odnosi u vladi dobri, da se tu i tamo pojavi koja trzavica, ali da je to normalno.

- Ne bih se složio da radimo "u leru". Rekao bih da radimo punom parom i da sve više i više shvatamo potrebu da radimo kao tim - naglasio je on.

Što se SPS-a tiče rekao je da će naravno biti promena u stranci, ali na kongresu i demokratskim putem. 


- Socijalisti nikada nisu bežali od promena i po tome smo poznati. Svako od funkcionera stranke podneće izveštaj, analiziraće se njihov rad i onda će ko nije dobro radio biti smenjen. Nema tu sentimentalnosti. Samo zahvaljujući takvim radom smo i opstali sve ove godine i na političkoj sceni, ali i na vlasti. Dakle, neće biti nedodirljivih u stranci - istakao je Dačić.

Komentari (0)

Loading