MIRKOVIĆ: Đilas ne može da se pomiri sa tim da su ga građani PROZRELI!

Autor: Tanjug

Vesti

12.05.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Grada Beograda Aleksandar Mirković izjavio je da je Dragan Đilas na poslednjoj sednici još jednom jasno pokazao da nije spreman da se pomiri sa činjenicom da su ga građani prozreli i da je ubedljivo poražen na poslednjim izborima.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Mirković otvara oči Đilasu

On je za Tanjug rekao da je bivši gradonačelnik Ðilas ostavio dug od 1,2 milijarde evra, a da je za to isto vreme svoje privatno bogatstvo uvećao za više od 30 miliona evra.

Mirković je rekao da posebno zabrinjavaju pitanja koja se sada nameću - na šta je sve Ðilas spreman kada je posegao za nasiljem samo da bi dobio reč, onda kada je on umislio da to treba.

- Nasilje nikome ništa nije dobro donelo i mi kao odgovorni ljudi koje su birali građani, a delegirala SNS, uvek ćemo se protiviti nasilju i želećemo da diskutujemo argumentovano, činjenicama - rekao je Mirković.

Inače, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada, koja je održana 9. maja, u trenutku kada je Mirković, kojem je predsedavajući dao reč, bio za govornicom, Ðilas mu je prišao i gurnuo ga, jer je prethodno tražio repliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading