PRVI DAN RASPUSTA VEĆ DONEO GUŽVE NA GRANICAMA! Evo na kojim prelazima je najkritičnije!

Autor:

Vesti

15.06.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre polaska na put se dobro informišite!

PRVI DAN RASPUSTA VEĆ DONEO GUŽVE NA GRANICAMA! Evo na kojim prelazima je najkritičnije!

Foto: Tanjug/D. ANIČIĆ

Sredina juna, polako se približavamo početku godišnjeg doba u kojem će temperature često biti iznad 30 podeljka.

Period kada se više putuje na dugim relacijama, kada su i kvarovi na vozilu česti, a zbog umora i vožnja postaje naporna i teža. Na vreme prekontrolišite vaše vozilo, proverite i važnost registarske nalapnice kao i sva potrebna međunarodna dokumenta neophoda za

putovanje, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, putnička vozila na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se 40 minuta, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS). 

Na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Radovi na putevima

  • Do 22. 6. 2024., u periodu od 8 do 15 časova, na snazi biti obustava saobraćaja zbog radova na delu državnog puta II B reda broj 408, deonica Pakovraće (Markovica) – Lučani, u mestu Potajnik. Alternativni putni pravac tokom obustave je državni put I B reda broj 23 Pakovraće (Markovica) – Kratovska stena i državni put II A reda broj 181 Kratovska stena – Lučani.
  • Radovi na državnom putu I B reda broj 35, deonica Knjaževac - Tresibaba. Od 13. 6. do 30. 6. 2024., u periodu od 7 do 15 časova, izvodiće se radovi redovnog održavanja na državnom putu I B reda broj 35, na deonici Knjaževac - Tresibaba.Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.
  • Dana 15. 6. 2024. godine, u periodu od 7.30 do 14 časova, zbog asfalterskih radova, biti obustavljen saobraćaj na državnom putu na deonici Tutin - Bregovi. Alternativni putni pravac je Tutin - Pazarište - Novi Pazar - Ribariće - Mehov Krš.
  • Dana 15. 6. 2024. godine, zbog radova na izradi habajućeg sloja asfalta, biće obustavljen saobraćaj na državnom putu na deonici Ivanjica - Sjenica, u mestu Krstac. Alternativni putni pravci su državni put I B reda broj 29 (iz pravca Nove Varoši i Novog Pazara) i državni put Ivanjica - Duga Poljana (preko Prekog brda).
  •  Od 17. 6. 2024. do 15. 11. 2024. godine, na snazi biti izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta severna obilaznica oko Kragujevca, na deonici Batočina - Kragujevac, zona buduće petlje Jovanovac, za vreme izvođenja radova na denivelisanom ukrštaju Jovanovac.Tokom izvođenja radova saobraćaj će u oba smera biti preusmeren na preticajne saobraćajne trake.
  • Od 13. 6. do 24. 6. 2024. izvodiće se radovi na pranju tunela Pržojna Padina i Progon, na delu državnog puta I A reda broj 4, deonica petlja Dimitrovgrad – petlja Gradina. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene leve tunelske cevi tunela Pržojna Padina i Progon, od graničnog prelaza Gradina prema Pirotu. Saobraćaj će na tehničkom službenom prolazu na km 101+100 biti preusmeren u suprotnu kolovoznu traku, u desne tunelske cevi tunela PržojnaPadina i Progon i odvijaće se dvosmerno sve do tehničkog službenog prolaza na km 97+750, gde će ponovnim preusmeravanjem biti vraćen u svoj redovan tok.
  •  Izvode se radovi od 13. 6. 2024. do 30. 6. 2024. na levoj kolovoznoj traci državnog puta Stara Pazova (centar) – Batajnica, posmatrano u smeru kretanja prema Batajnici.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading