Danku isekli motornom testerom? Nastavak istrage u Zlotu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

13.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

Danku isekli motornom testerom? Nastavak istrage u Zlotu! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Republika.rs

Srpski telegraf u izdanju za subotu 13. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

ZAPAD NA SRBE OPET UDARA NA VASKRS

Generalna skupština Ujedinjenih nacija o rezoluciji o Srebrenici raspravljaće baš 2. maja ili na pravoslavni Veliki četvrtak, otkrio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Znajući istoriju, to ne deluje nimalo slučajno jer su zapadne sile prema Srbiji i našem narodu činile teška zlodela baš na Vaskrs - od Drugog svetskog rata, tokom kog je država porušena i hiljade ljudi stradalo dva puta na naš najveći hrišćanski praznik 1941. i 1944, preko bitke na Košarama do dana današnjeg.

1941. NEMAČKO BOMBARDOVANJE
1944. SAVEZNIČKO BOMBARDOVANJE
1999. NAPAD NATO NA KOŠARE
2024. GLASANJE O OSUDI SRPSKOG NARODA

NASTAVAK ISTRAGE U ZLOTU: DANKU ISEKLI MOTORNOM TESTEROM

Novi pravac istrage nestanka malene Danke Ilić (2) iz Bora usmeren je ka najjezivijem scenariju. Policija je iz kuće prvoosumnjičenog Dejana Dragijevića (50) odnela i motornu testeru na veštačenje. Svaka mogućnost uklanjanja tela nesrećne devojčice se ispituje, pa i ova da su njeno telo ubice raskomadale da bi uklonile tragove, kaže obavešteni izvor. 

I majka osumnjičenog za ubistvo Svetlana potvrdila je juče novinarima da su u njihovoj kući satima boravili inspektori.
KAJA SE UDAJE ČETVRTI PUT: SADA ZA BIVŠEG ROBIJAŠA

Pevačica Kaja Ostojić iznenadila je javnost nakon što je podelila fotku s prstenom, te zvanično potvrdila da je verena četvrti put. Kaja je pokazala prvu zajedničku fotku s verenikom, a prema pisanju medija, reč je o Milošu Čujoviću, koji je javnosti dobro poznat odranije, a spekulisalo se da je bio u vezi i sa Sorajom. Naime, on je u medije dospeo zbog hakerskog napada. Miloš je bio optužen zbog višemilionske internet-prevare. Prema pisanju medija, on je zbog maliverzacija osuđen na pet i po godina zatvora u Višem sudu u Podgorici, otkrio je svojevremeno portal Srpskog telegrafa Republika. Inače, dok je boravio u zatvoru u Spužu, Čujović je prijavio policiji u Beogradu da mu je žena oteta, ali se odmah posumnjalo da je u pitanju lažna dojava. Najpre se verovalo da on stoji iza svega, ali je istragom ubrzo utvrđeno da je zapravo njegova bivša supruga sve lažirala da bi se suprugu osvetila zbog navodne prevare.

KAKO SE NOVAK KUVAO U GRADSKOM PREVOZU

Bolje da sam dva sata proveo u tridesetdevetki (autobuska linija 39 u Beogradu, prim. aut.) nego što sam ovde bio, rekao je Novak Đoković posle pobede nad Lorencom Musetijem sa 7:5, 6:3 i plasmana u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu. Razlog za ovu izjavu bila je paklena vrućina, koja ga je ometala i nervirala gotovo kao publika, s kojom je ratovao i koja mu je probudila poznati inat i dala snagu da slomi nezgodnog Italijana. Srpski telegraf je ekskluzivno otkrio zbog čega Nole vuče traume od autobusa 39.

Foto: Republika.rs

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 13. april 2024. godine

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading