Meštani Zlota ispunili ZAVET za malu Danku! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

12.04.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

Meštani Zlota ispunili ZAVET za malu Danku! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Republika.rs

Srpski telegraf u izdanju za petak 12. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

  • KOSTINA MAJKA PLJAČKA MUŽA DOK JE U ZATVORU!

Miljana Kecmanović, majka dečaka-ubice Koste Kecmanovića hoće po svaku cenu da uzme pare s muževljevog računa i ćerku prebaci u inostranstvo, saznaje Srpski telegraf. Kostina majka ima plan da dobije saglasnost supruga Vladimira Kecmanovića, koji je u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, odnosno njegovo ovlašćenje, pomoću kog će moći da podiže novac s njegovog bankovnog računa.

  • VUČIĆ SA DODIKOM I RUKOVODSTVOM RS! Odbrana Srbije i Srpske!  

Državni vrh Srbije i Republike Srpske održali su sinoć sastanak u vili "Mir". Sastanku su prisustvovali predsednik Aleksandar Vučić, predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, kao i funkcioneri RS, predsednik Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović i predsednik Skupštine Nenad Stevandić.

  • NEKADAŠNJI POMOĆNIK MINISTRA U PROBLEMU! BACKO MAFIJA!

Protiv Čedomira Backovića pred Trećim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu vodi se postupak zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba teško povređena i za šta je zaprećena zatvorska kazna do tri godine, potvrđeno je za Srpski telegraf u tom tužilaštvu.

  • MEŠTANI ZLOTA ISPUNILI ZAVET ZA MALU DANKU

Na seoskom groblju u Zlotu kod Bora juče u 14 sati sahranjen je Dalibor Dragijević (40), brat prvoosumnjičenog Dejana Dragijevića, prvoosumnjičenog za monstruozno ubistvo malene Danke Ilić (2) iz Bora. Dalibor, koji je osumnjičen da je pomagao bratu u sklanjanju tela devojčice, preminuo je u nedelju, oko tri sata ujutru, u policijskoj stanici Bor od infarkta, a juče ga je na zlotskom groblju ispratilo petnaestak članova najuže porodice.
Od najbližih bila je prisutna samo majka Svetlana jer je sud zabranio prisustvovanje sahrani bratu Dejanu i ocu Radoslavu, koji je, kao i Dalibor, osumnjičen da je učestvovao u sakrivanju tela male Danke i odnošenju s deponije, gde su ga posle ubistva bacili Dejan i njegov kolega iz "Vodovoda" uhapšeni Srđan Janković.

  • ZLA KOB PEVAČA ''ZVEZDA GRANDA''

Mujo Hodžić, bivši učesnik "Zvezda Granda", preminuo je u 26. godini, a nove informaciju ukazuju na to da je pevač izvršio samoubistvo. 

Momir Lukovac izvršio suicid, majka umrla za njim, a devojka nestala bez traga

Nemanju Vukovića pokosio autobus kad je pretrčavao auto-put.

Kolašinac upucan ispred zgrade u Holandiji.

Hasić preminuo od kancera.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading