ČUDO KAKO SU PREŽIVELI: Pogledajte detalje udesa na Ibarskoj magistrali!

Autor:

Vesti

07.04.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća na Ibarskoj magistrali

ČUDO KAKO SU PREŽIVELI: Pogledajte detalje udesa na Ibarskoj magistrali!

Foto: shutterstock


U saobraćajnom udesu dva putnička automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio oko 15.30 u Progorelici na Ibarskoj magistrali, na deonici Kraljevo-Raška, povređene su tri osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta, pišu Novosti.

Sudar dva vozila: džip „folksvagen“ i „audi“

Prema preliminarnim informacijama, udes se dogodio kada je džip „folksvagen“, beogradske registracije, krećući se iz Raške prema Kraljevu, iz zasad nepoznatog razloga prešao u levu kolovoznu traku i sudario se sa „audijem“, raščanskih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Povređene osobe prevezene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu

Od siline udarca povređene su tri osobe koje su se nalazile u gotovo potpuno smrskanom „audiju“ i one su sanitetskim vozilima prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu. Hitna medicinska pomoć je odmah reagovala i pružila neophodnu pomoć povređenima.

Posledice na saobraćaj na Ibarskoj magistrali

Zbog udesa saobraćaj se na ovoj veoma prometnoj magistralnoj deonici jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom. Očekuje se da će detalji pod kojima se nesreća dogodila biti, najverovatnije, poznati nakon uviđaja. Nadležne službe su brzo reagovale kako bi sanirale posledice nesreće i omogućile nesmetano odvijanje saobraćaja.

Poziv na oprez i poštovanje saobraćajnih propisa

Ovaj tragičan udes još jednom podseća na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i opreza prilikom vožnje. Vozači bi trebalo da budu posebno pažljivi na putnim deonicama sa većim saobraćajnim opterećenjem i da uvek vode računa o bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading