OVO JE ČOVEK KOJI BI HLEBOM DA POROBI SRBIJU! Afera "Don-Don"! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

26.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

OVO JE ČOVEK KOJI BI HLEBOM DA POROBI SRBIJU! Afera "Don-Don"! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: prinskrin/

Srpski telegraf u izdanju za utorak 26. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

  • EVO ZBOG ČEGA TERORISTIMA SEKU UŠI, KOPAJU OČI I KAČE IH NA STRUJU! Mučenje po metodi Vagera! KOMANDA ZA NAJGORU TORTURU "POZIV PUTINU"!

Mučenje strujom u Rusiji se naziva "Poziv Putinu" i prvi put je pomenut 2006. Za mučenje se koriste induktorski telefoni TAI-43 i TA-57, koji proizvode struju od 80 volti, pri čemu se zatvorenici polivaju vodom radi jačeg efekta. Međutim, ako se potvrdi da u ispitivanju učestvuju i pripadnici rasformiranog "Vagnera", teroristima se crno piše. Ovi okoreli plaćenici umeli su da izvuku informacije i od verskih fanatika Islamske države u sirijskoj pustinji, a britanski Dejli mejl piše da su iste metode mućenja koristili i u ratu u Ukrajini.

  • OVO JE ČOVEK KOJI BI HLEBOM DA POROBI SRBIJU! Afera "Don-Don"!

- Slovenaćka kompanija "Don don", odnosno njen gazda Aleš Mozetič, prljavim igrama nastoji da istisne s domaćeg tržišta male pekarske proizvođače, a kakav bi haos nastao ukoliko se ovaj scenario obistini, najbolje ilustruje primer iz Crne Gore kad je cena hleba skočila čak 50 odsto!

  • OTKRIVENA MULJAŽA! Kostinog oca su oslobodili vojske, a on od sina stvorio monstruma!

Ročište na suđenju roditeljima Koste Kecmanovića, a po tužbi roditelja ubijene devojčice Adriane Dukić odloženo je juče zbog nedolaska roditelja dečaka koji je ubio svoje vršnjake i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar". Advokat tuženih Vladimira i Miljane Kecmanović izjavila je da oni nisu prisutni jer žele prvo da iznesu odbranu u krivičnom postupku koji se vodi protiv njih, ali je otkrivena i jedna velika tajna.

 

  • M:TEL JE PONOS SRBIJE! Intervju sa Jelenom Trivan!

- Jelena Trivan priča kako je od otpisanog "Službenog glasnika" napravila profitabilnu firmu, i kako su u M:TEL plate 40 odsto veće od republičkog proseka. Osim što ćete mnogo kroz ovaj intervju saznati o njoj, ona objašnjava i kako neki Srbi u Federaciji po godinu dana nisu čuli ljudski glas

Danas poklon magazin RIJALITI!

U današnjem dodatku možete saznati dosta o svojim "rijaliti junacima", pa i da je Miona abortirala dete koje je začela sa Aleksićem.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 26. mart 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading