OSMI ROĐENDAN SRPSKOG TELEGRAFA: Čestitke pljušte sa svih strana, sam vrh srpske političke scene nam poželeo da ostanemo profesionalni, dosledni i verni istini i činjenicama!

Autor:

Vesti

24.03.2024

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osma svećica na našoj torti uz čestitke političkog vrha.

OSMI ROĐENDAN SRPSKOG TELEGRAFA: Čestitke pljušte sa svih strana, sam vrh srpske političke scene nam poželeo da ostanemo profesionalni, dosledni i verni istini i činjenicama!

Foto: ATA Images, Shutterstock, Nemanja Pančić, Vladimir LUkić. Vlada Srbije, Tanjug/Strahinja Aćimović

Najbolje, najtačnije i najkvalitetnije informacije proteklih osam godina zaredom nalaze se na jednom mestu - u Srpskom telegrafu. Bilo da je reč o pitanjima koja su bila od nacionalnog i državnog značaja ili kada smo pisali o političkom životu, dešavanjima na sportskom, kulturnom i estradnom nebu, čitaocima smo uvek nudili najkvalitetnije teme i sagovornike iz zemlje, ali i sveta.

Bez zadrške pisali smo i o aferama koje smo otkrili, poštujući pravila novinarske profesije, što su čitaoci prepoznali, a što poštuju i naši sagovornici iz svih sfera društvenog života. Nismo štedeli ni pojedince koji su, misleći da su zaštićeni zato što su na vlasti, radili kako ne treba. Naprotiv, prema njima smo bili još oštriji.

U vremenu koje za štampane medije donosi najveće izazove dosad, mi ostajemo i opstajemo zahvaljujući, pre svega, vama, našim čitaocima. Na tome vam hvala, a mi obećavamo da ćemo raditi kao i dosad: časno, beskompromisno, odgovorno i uvek u službi svoje države i svog naroda. To je za nas crvena linija, koju nikada nećemo preći.

Među mnogim čestitkama izdvojio se sam politički vrh:

Predsednica Skupštine Srbije: Ana Brnabić

Od srca vam želim srećan rođendan i još mnogo godina uspešnog rada i visokih tiraža. Želim vam da i u budućnosti svojim čitaocima donosite ekskluzivne priče i da dosadašnjih osam godina bude samo uvertira za sve što ćete postići u narednim decenijama - rekla je predsednica Skupštine.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić


Potpredsednik Vlade, ministar odbrane i predsednik SNS: Miloš Vučević

Uz čestitke za osmi rođendan, svim čitaocima i novinarima Srpskog telegrafa želim da nastavite putem kojim ste krenuli i sigurno koračate. Da nas pravovremeno i objektivno izveštavate o svim vestima iz zemlje i inostranstva. Za to imate podršku svojih brojnih čitalaca i poštovalaca. Na mnogaja ljeta - rekao je Vučević.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije

Miloš Vučević

Ministar za brigu o selu i predsednik PUPS: Milan Krkobabić

Čestitam rođendan novinama koje su naš najpouzdaniji saradnik i partner u zajedničkoj misiji očuvanja i preporoda srpskih sela. Hvala vam što ste razumeli koliko je selo važno za Srbiju i njen opstanak. Takođe, kao predsednik PUPS, znam da posebnu pažnju posvećujete penzionerima Srbije, koji su u najvećem broju vaši verni čitaoci. Želim da budete dugo živi i svakodnevno živahni! - rekao je Krkobabić.

Foto: Miloš Miškov

Milan Krkobabić

Šef diplomatije: Ivica Dačić

- Čestitam jubilej vama i vašim čitaocima, sa željom da vreme koje je pred nama donese dobre vesti za sve naše građane i srpski narod u celini - rekao je Dačić.

Foto: Tanjug-J.Ilić

Ivica Dačić

Član Predsedništva SNS: Vladimir Orlić

Redakciji i čitaocima Srpskog telegrafa čestitam rođendan. Ostanite u svom radu uvek profesionalni i dosledni, verni istini i činjenicama. Pred Srbijom su mnoge nove pobede i dobre vesti, koje do ljudi treba da prenesu upravo takve novine. Neka je sa srećom prvih osam godina, da svaku narednu dočekate u sve uspešnijoj Srbiji, zemlji slobode i napretka - kaže Orlić.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vladimir Orlić

Ministar za dijasporu: Đorđe Milićević

Čestitam vam rođendan, uz želju da nastavite da informišete javnost Srbije i široku čitalačku publiku na hrabar, brz, ekskluzivan i objektivan način. Za ovih osam godina zauzeli ste važno mesto na medijskoj sceni Srbije i učvrstili poverenje svojih čitalaca. Uveren sam da će u vremenu koje je pred nama Srpski telegraf, ali i portal Republika, iz dana u dan osvajati nove čitaoce. Svim građanima Srbije želim da u vašim izdanjima u godinama koje dolaze čitamo mnogo lepih vesti, a da onih loših bude što manje! - Kaže Milićević.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Đorđe Milićević

Ministar trgovine: Tomislav Momirović

Želim vam da ostanete mesto na koje svi dolazimo kada želimo da dobijemo proverene i pravovremene informacije. Svim zaposlenima u Srpskom telegrafu upućujem iskrene čestitke, uz želju da vam i naredni period bude ispunjen uspesima - rekao je Momirović.

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Tomislav Momirović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading