'SPREMA SE POBUNA U SNS' Brnabić razvalila Georgieva: Pobuna je počela kada smo dobili 20.000 više glasova

Autor:

Vesti

23.03.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Georgiev objavio je na mrežama da se "sprema ozbiljna pobuna u SNS."

'SPREMA SE POBUNA U SNS' Brnabić razvalila Georgieva: Pobuna je počela kada smo dobili 20.000 više glasova

Foto: RTS printscreen

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić reagovala je na navode Slobodana Georgieva da se "sprema pobuna unutar SNS".

 

 

Slobodan Georgiev objavio je na mrežama da se "sprema ozbiljna pobuna u SNS."

- Bogami, da ključa u Srpskoj naprednoj stranci, ključa. Pripreme za pobunu su počele od kada smo na beogradskim izborima u decembru 2023. dobili 20.000 glasova više u odnosu na rezultat iz aprila 2022. godine.

 

 

- Sada nam je cilj da razgovaramo sa još više ljudi, svima predstavimo program https://srbija2027.gov.rs, kako napreduju radovi na izgradnji metroa, EKSPO centra, BIO4 kampusa, Linijskog parka i ostalih važnih projekata i da, na izborima 2. juna, imamo još bolji rezultat. Tako da je ozbiljna pobuna u toku - navela je Brnabić.

Podsećamo, prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, obratio se nakon vanredne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Dačić je rekao da su razmatrali više izazovnih tema na sednici, dodaje da nema neposrednih saznanja da Srbiji preti teroristički akt.

- Bez obzira na sve izazove sa kojima smo suočeni, bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna - rekao je Dačić.

- Više aktuelnih tema bilo je na dnevnom redu. Bezbednosna situacija na KiM, u regionu i najnoviji težak zločin, a to je teroristički akt u Moskvi. Bezbednosna situacija je u Srbiji stabilna. Potrebno je da se preduzmu sve mere opreza i p reventivne radnje kako bi sprečili svaku mogućnost remećena mira i opasnost za živote ljudi. Prema informacijama, do sada nije prijavljeno, od nadležnih službi, nismo dobili dodatno obaveštenje, ostajemo pri izjavi od sinoć a to je da među građanima koji su nastradali nema naših državljana. Postoji informacija da je jedan naš državljanin bio prisutan na tom događaju, reč je o kulturnom događaju. Nema naših državljanja na spisku poginulih i povređenih. To ne znači da ne može doći do promene, imajući u vidu da je taj broj poginulih drastično povećan - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (24)

Loading
Maja

23.03.2024 13:06

SNS je stabilna i složna politička organizacija.

Luka

23.03.2024 14:46

Opet Georgiev plasira lažne vesti

Vasa

23.03.2024 14:47

Georgiev obmanjuje javnost

Dušan

23.03.2024 14:48

Ana Brnabić ugasila Georgieva