BRNABIĆ O ODLUCI SNS DA BUDE PREDSEDNICA SKUPŠTINE: Veliki izazov za mene, reči predsednika Vučića su moj orden! (VIDEO)

Autor:

Vesti

06.03.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić se oglasila iz Bukurešta.

BRNABIĆ O ODLUCI SNS DA BUDE PREDSEDNICA SKUPŠTINE: Veliki izazov za mene, reči predsednika Vučića su moj orden! (VIDEO)

Foto: printscreen/PRVA

Premijerka Srbije Ana Brnabić učestvuje na Kongresu Evropske nacionalne partije (EPP) u Bukureštu odakle se obratila i osvrnula na odluku Predsedništva Srpske napredne stranke da je predloži za predsednicu Narodne skupštine.

- Hvala mojoj stranci na svemu, nema takve druge strane u Srbiji, nikad je nije ni bilo. Ja sam postala ministar za lokalnu samoupravu, a nisam bila član stranke niti sam bila u politici. Pokazala sam želju da radim, i stranka i predsednik Vučić su mi dali šansu da budem predsednik Vlade. Reči predsednika Vučića su moj orden. Volela bih da druge stranke iz Srbije uče od SNS - da imaju ideale i viziju, da budu tim, da se stranačke strasti smire, da više mislimo o svojoj zemlji. Nije bilo dana da mene SNS nije podržao. Dali su mi sve zato što su u meni prepoznali želju da radim za svoju zemlju. Nisu ni tražili da se učlanim u stranku, važna je samo Srbija -  navela je premijerka Ana Brnabić i dodala:

- Ja moram mnogo da učim, i počinjem od večeras da učim. Morate da znate da morate da se usavršavate i menjate. Za mene je to veliki izazov. Obećavam da ću dati sve od sebe da radim u interesu Srbije i da ćemo pokušati da zajedno povećamo unutrašnju stabilnost Srbije. Moram da učim. Idemo dalje.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon sednice istakao da je ponosan na Anu Brnabić i da je zaslužila ovako visoku funkciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading