PAVLINA ČESTITIALA OSMI ROĐENDAN SRPSKOM TELEGRAFU: "Ostanite najčitaniji i brinite o srpskom narodu kao i do sada!"

Autor:

Vesti

24.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlina Radovanović poslala čestitku i poželela lepe želje redakciji Srpskog telegrafa povodom 8. rođendana.

PAVLINA ČESTITIALA OSMI ROĐENDAN SRPSKOM TELEGRAFU: "Ostanite najčitaniji i brinite o srpskom narodu kao i do sada!"

Foto: Shutterstock, Nemanja Pančić

Najbolje, najtačnije i najkvalitetnije informacije proteklih osam godina zaredom nalaze se na jednom mestu - u Srpskom telegrafu. Bilo da je reč o pitanjima koja su bila od nacionalnog i državnog značaja ili kada smo pisali o političkom životu, dešavanjima na sportskom, kulturnom i estradnom nebu, čitaocima smo uvek nudili najkvalitetnije teme i sagovornike iz zemlje, ali i sveta.

Bez zadrške pisali smo i o aferama koje smo otkrili, poštujući pravila novinarske profesije, što su čitaoci prepoznali, a što poštuju i naši sagovornici iz svih sfera društvenog života. Nismo štedeli ni pojedince koji su, misleći da su zaštićeni zato što su na vlasti, radili kako ne treba. Naprotiv, prema njima smo bili još oštriji.

U vremenu koje za štampane medije donosi najveće izazove dosad, mi ostajemo i opstajemo zahvaljujući, pre svega, vama, našim čitaocima. Na tome vam hvala, a mi obećavamo da ćemo raditi kao i dosad: časno, beskompromisno, odgovorno i uvek u službi svoje države i svog naroda. To je za nas crvena linija, koju nikada nećemo preći.

Pavlina Radovanović nam je tim povodom poželela da ostanemo najčitaniji i da čuvamo i brinemo o srpskom narodu.

- Srećan 8. rođendan Srpskom telegrafu, da i narednih godina bude najčitaniji i da čuva i brine o srpskom narodu kao i do sada! - napisala je Pavlina redakciji Srpskog telegrafa.

Foto: ATA Images

Pavlina Radovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading