(VIDEO) TRPI BOLOVE: Đurić kaže da je dobro, ali OVU POVREDU nije uspeo da sakrije!

Autor: Republika

Vesti

27.03.2018

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić obratio se javnosti posle incidenta na Kosovu i tim povodom rekao je da je ponosan na srpski narod, koji se, kako je rekao, odbranio gandijevskim metodama.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Marko Đurić

Posle konferencije naš fotoreporter snimio je Đurića kako šepa, čime je potvrđeno da oseća bolove, bez ozbira što je stisnuo zube i obratio se javnosti nakon hapšenja na Kosovu.

- Juče su albanski separatisti u Prištini, uz očiglednu i nedvosmislenu podršku onih koji su priznali jednostrano proglašenu nezavisnost KiM, na brutalan i nasilan način napali naš narod na severu Kosovske Mitrovice sa potpuno jasnim ciljem da nasiljem, terorom, zastrašivanjem i do zuba naoružanom falangom uz primenu oružja i sile okupiraju i zauzmu sever Kosova i Metohije - kazao je Đurić nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova sa predsednikom Srbije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Jelena

27.03.2018 11:56

On jeste hrabar aki vudeli smo se da su se odnosili prema njemu kao prema stoki.

Aca

27.03.2018 11:57

Ovo je teroristički akt bez presedana.

daca

27.03.2018 11:57

Marko je pretrpeo veliki stres

Draga

27.03.2018 11:58

Svaka cast legendo.