"MAJNE MUZIKA, MAJNE PROBLEM"! Pijani Srbin zapalio Berlin svađom sa Nemcem na stanici! HIT NA "TIKTOKU"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema snimku, neimenovani deka je bio malo "raspoloženiji" zbog pića i prepustio se zvucima svoje rodne grude.

"MAJNE MUZIKA, MAJNE PROBLEM"! Pijani Srbin zapalio Berlin svađom sa Nemcem na stanici! HIT NA "TIKTOKU"! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/jasminilic2

Jedan snimak koji je navodno nastao u Nemačkoj postao je pravi hit na srpskom delu TikToka, zahvaljujući jednoj bizarnoj situaciji u kojoj je jedan od glavnih aktera bio stariji Srbin.

 

@jasminilic2

 

♬ original sound - Jasmin Ilić

 

Snimak koji je postavio mladić po imenu Jasmin, postao je popularan u Srbiji i regionu, a sve zahvaljujući jednoj neobičnoj svađi deke iz Srbije i Nemca.


Prema snimku, neimenovani deka je bio malo "raspoloženiji" zbog pića i prepustio se zvucima svoje rodne grude. To je izgleda zasmetalo drugom muškarcu na snimku, što je dovelo do pravog verbalnog okršaja na jednoj od železničkih stanica u Berlinu.

- Majne muzika, majne problem. Ma šta bre ja tu pričam sa tobom. Ajd! Nihc normal, nihc normalan. Marš tamo. Ćao! Marš!!! - moglo se čuti kako deka izgovara na snimku.

Nakon što je snimak postao popularan, korisnici TikToka sa Balkana su se aktivno uključili u komentarisanje, pretežno podržavajući starijeg gospodina poreklom sa Balkana. "Ne daj se, pobratime", "Bravo deda Srbine", "To, deda traktore", samo su neki od komentara kojima su korisnici TikToka podržali deku sa snimka u nameri da "uživa u muzici".

Ovaj snimak je postao prava senzacija na društvenim mrežama, pokazujući da neobične situacije i spontani trenuci mogu privući pažnju širom sveta.

A kako su se proveli mušterije marketa Sunce pre neko veče u jednoj od prodavnica kada su naleteli na pijanog kasira pogledajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

19.01.2024 10:15

Pa nije bravo! To sto si nostalgican ne daje za pravo da smetas ostalima.