PUTINOVI "NOĆNI VUKOVI" DOLAZE U BEOGRAD!

Autor: Republika

Vesti

14.03.2018

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putinovi "Noćni vukovi" sa Aleksandrom Zaldastanovim zvanim Hirurg na čelu dolaze u izvidnicu u Srbiju, i to samo nekoliko dana nakon najnovijih pretnji i pritiska koji su nam stigli iz Amerike.

Foto: Tanjug/AP
Aleksandar Zaldastanov i Vladimir Putin

Prema saznanjima lista Alo , "Noćni vukovi", najveća bajkerska grupa iz Rusije, koja je najpoznatija po prijateljstvu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, za nekoliko dana doći će u Beograd. Slučajno ili ne, njen dolazak će uslediti odmah posle skandalozne izjave generala NATO Ketrisa Skaparotiija da su Srbija i srpski narod najveći problem na Balkanu. On je dodao da je Alijansa spremna da reaguje da bi sprečila dalje razvijanje "ruskog kancera u regionu"!

Predsednik SAD Barak Obama je 2014. "Noćne vukove" stavio na crnu listu. Istom odlukom na crnu listu je stavljen i Aleksandar Zaldastanov zvani Hirurg, vođa "Noćnih vukova".

Takođe, njihova poseta desiće se i nakon važnog sastanka Vesa Mičela, pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju, sa državnim vrhom Srbije.

"Noćni vukovi" će se iz naše zemlje zaputiti u Republiku Srpsku, a prema rečima našeg izvora, u Srbiju dolaze sa misijom da utvrde koliki je stvarno ruski uticaj ovde i saznaju kako reagujemo na poruke koje dobijamo iz Amerike.

- "Noćni vukovi", njih 15, u Beograd stižu 19. marta, a tura nosi naziv "Ruski Balkan". Sigurno je da se neće samo provozati kroz Srbiju, nego će imati i niz važnih sastanaka. Tokom svoje turneje, osim u Beogradu, boraviće i u Nišu, Novom Sadu, a potom u Bijeljini, Brčkom, Banjaluci, Doboju i Višegradu, gde bi trebalo da se sastanu sa Emirom Kusturicom - kaže izvor.

"Noćni vukovi" nisu obični bajkeri, već da će ono što po povratku u Rusiju prenesu državnom vrhu uticati na dalju politiku Rusije prema našoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading