OVAJ UPALJAČ JE POSTAO HIT NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNE PORUKE IZ 1993. GODINE: Da li će Boban uspeti da pronađe tatu ili Maju?

Autor:

Vesti

28.11.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan gest jednog mladića iz Srbije postao je viralni hit na društvenim mrežama.

OVAJ UPALJAČ JE POSTAO HIT NA MREŽAMA ZBOG EMOTIVNE PORUKE IZ 1993. GODINE: Da li će Boban uspeti da pronađe tatu ili Maju?

Foto: shutterstock

 Boban "Džunglica", poznat po svom pevanju, nedavno je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu sliku Zipo upaljača na kojem se nalazila emotivna gravura sa porukom jednog tate voljenoj ćerki.

Na upaljaču se nalazi posveta "Tati od Maje 93" i izgraviran Kip slobode. Boban je u svojoj emotivnoj poruci izrazio želju da pronađe vlasnika ili Maju, jer kao otac, razume emotivnu vrednost ovog poklona.

 

 


Poruka koja je ganula mnoge

 



Boban je podelio svoju emociju sa pratiocima na društvenim mrežama, izražavajući svoje duboko saosećanje sa porukom urezanom na upaljaču.

Iako je upaljač možda samo predmet za paljenje cigareta za neke ljude, za nekog drugog predstavlja svedoka ljubavi i pažnje, pravu porodičnu relikviju.


Potraga za vlasnikom upaljača



Nakon što je Boban podelio svoju priču, njegova objava je postala viralna, sa više od 1.300 lajkova i brojnim deljenjima. Svi oni koji su se ujedinili imaju isti cilj - pronaći tatu ili Maju, odnosno, porodicu kojoj ovaj upaljač pripada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading