NEPROSPAVANA NOĆ ZA PUTARE - BORBA SA MEĆAVOM TRAJALA SATIMA! Sneg okovao naše planine, OVO su najkritičnije deonice! (FOTO, VIDEO)

Autor: Republika/Telegraf

Vesti

25.11.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dočekala pravo zimsko jutro. Sneg se zadržao u gradovima do visine od 700 metara nadmorske visine, dok na planinama ima i više od 15 centimetara snega.

NEPROSPAVANA NOĆ ZA PUTARE - BORBA SA MEĆAVOM TRAJALA SATIMA! Sneg okovao naše planine, OVO su najkritičnije deonice! (FOTO, VIDEO)

Foto: RINA

U Zlatiborskom okrugu, najveće količine snega mogu se videti u planinskim selima duž obronaka Zlatara, kao što su Božetići, Kosatica, Miševići, i slična.

 

 

Iz Puteva Užice kažu da su njihove ekipe angažovane od sinoć i trenutno su prohodni svi putevi prvog prioriteta.

Republika

Foto: RINA

Sneg

 

 

- Tokom noći je angažovana teška mehanizacija, a oko dva sata po ponoći angažovani su i grejderi na Zlatiboru. Sneg je padao baš puno, kamioni nisu gašeni čitavu noć. Na terenu je bilo 13 kamiona, a najkritičnije deonice su preko Zlatibora, Zlatara i Kadinjače. U saradnji sa saobraćajnom policijom uvedena je zabrana za šlepere - rekao je Alen Mušanović iz Puteva Užice.

 

 

U centru Nove Varoši i Zlatibora visina belog pokrivača je oko 10 centimetara, a na okolnim planinama visina varira između 15 i 20 centrimetara u zavisnosti od nadmorske visine.

 

 

Trenutno u zapadnoj Srbiji sneg pada slabijeg intenziteta, a temperatura je par stepeni ispod nule.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading