''ZVUK KOJI SE ČUJE JE ZLOKOBAN ZA NEPRIJATELJA!'' Vučić o ''đavoljim kočijama'': Čudovište od helikoptera!

Autor:

Vesti

23.11.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić na Vojnom aerodromu u Batajnici.

''ZVUK KOJI SE ČUJE JE ZLOKOBAN ZA NEPRIJATELJA!'' Vučić o ''đavoljim kočijama'': Čudovište od helikoptera!

Foto: Tanjug/AP

U Srbiju je sletelo 11 MI-35 helikoptera, poznatijih i kao ''đavolje kočije'', a predsednik Aleksandar Vučić je rekao da je to čudovište od helikoptera i da su ogromne razmere pojačanja Vojske Srbije.

- Zvuk koji se čuje je toliko zlokoban za neprijatelja, samo da bežiš i da se sklanjaš - rekao je predsednik dok obilazi. Svi su naučili na Ukrajini kako se vodi rat... svi prate i svi sve znaju - rekao je predsednik na Vojnom aerodromu u Batajnici i dodao:

- Svašta mi kupujemo i prodajemo. I nastavićemo da kupujemo. Detaljno pratimo kako se vode ratovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (45)

Loading
Danka

23.11.2023 14:58

Улива сигурност! У сваком смислу!

Mihailo

23.11.2023 14:59

Modernizacija vojnog arsenala pruža građanima osećaj sigurnosti i poverenja u sposobnosti odbrane zemlje.Naša vojska nikad bolja, jača i opremljenija, sva ulaganja u nju nisu uzaludna, jer je vojska stub naše bezbednosti i slobode.

Ena

23.11.2023 14:59

Zahvaljujući Vučiću Vojska Srbije je ponovo postala snažna i dobro naoružana. Sve to utiče na sigurnost građana i stabilnost države, odvraćajući potencijalne agresore.

Nebojša

23.11.2023 15:17

Gledao sam obilazak našeg predsednika vojnog naoružanja u Batajnici, srećan sam i ja koliko i on pošto su novinari sa N1 prezadovolji jačanjem naše vojske.