ŠTO SE BUNE ŠTO SE NAORUŽAVAMO? Vučić odgovorio na ključno pitanje: Vojno smo neutralna zemlja, snaga nam je mnogo veća, svi su u NATO, mi nismo!

Autor:

Vesti

23.11.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić o jačanju Vojske Srbije.

ŠTO SE BUNE ŠTO SE NAORUŽAVAMO? Vučić odgovorio na ključno pitanje: Vojno smo neutralna zemlja, snaga nam je mnogo veća, svi su u NATO, mi nismo!

Foto: Printscreen/TanjugLive

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u poseti Vojnog aerodroma "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, gde je obilazeći novonabavljena sredstva naoružanja i vojne opreme poručio da moramo da budemo dovoljno pametni i dovoljno mudri da sačuvamo svoje nebo.

On je istakao da su promene u vojsci Srbije velike.

- Sve rade svoj posao, važno je da bude uspešna i snažna. I u odvraćanju svakog potencijalnog agresora. Srbija je vojno neutrala zemlja. Stigle su nam rakete, municija za topove, sada možemo da to pokažemo i sada je mnogo veća snaga - kazao je predsednik Srbije i dodao:

- Što se neko buni, pa valjda je logično. Zbog čega se oni naoružavaju. Svi su u NATO, samo mi nismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (59)

Loading
Nenad

23.11.2023 14:52

Vojno smo neutralni, ali to nas ne sprecava da poboljsavamo nasu vojnu opremu.

Danka

23.11.2023 14:53

Остајемо војно неутрална земља, али и земља чија наменска и одбрамбена снага има све могућности да чувамо свој мир, своје националне интересе, своје небо и своје границе.

Ena

23.11.2023 14:56

Zahvaljujući Vučiću Vojska Srbije je ponovo postala snažna i dobro naoružana. Sve to utiče na sigurnost građana i stabilnost države.

Milica

23.11.2023 15:51

Niko ne moze Srbiji da otudji pravo da jaca svoje odbrandbene kapacitete.