"OVO NEĆE DOPRINETI MOM IZGLEDU, ALI SVAKAKO SAM SREĆAN": Vučić pokazao kako se priprema za "Vinsku viziju Otvorenog Balkana"

Autor: Tanjug

Vesti

15.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnji sajam vina, koji će se održati od 16. do 19. novembra okupiće oko 450 posetilaca iz 48 zemalja sveta.

"OVO NEĆE DOPRINETI MOM IZGLEDU, ALI SVAKAKO SAM SREĆAN": Vučić pokazao kako se priprema za "Vinsku viziju Otvorenog Balkana"

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan zbog toga što će sutra početi drugi sajam vina u Beogradu - "Vinska vizija Otvorenog Balkana" na koji će doći veliki broj gostiju iz inostranstva. 

 

@jasamaleksandar Ovo je moj pokušaj priprema za doček velikog broja gostiju iz inostranstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neće doprineti mojoj fizičkoj kondiciji i izgledu, ali sam srećan, svakako. #jasamaleksandar #WineVisionByOpenBalkan #srbija #WineVision #SerbianVines 🇷🇸 #tiktok ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

 

Predsednik je na Instagramu i na TikToku objavio i šaljivi video snimak kako se priprema za tu manifestaciju, odnosno kako zajedno sa kuvarima pokušava da napravi palačinke za sutrašnje goste.

- Ovo je moj pokušaj priprema za doček velikog broja gostiju iz inostranstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neće doprineti mojoj fizičkoj kondiciji i izgledu, ali sam srećan, svakako - rekao je Vučić.

Ovogodišnji sajam vina, koji će se održati od 16. do 19. novembra okupiće oko 450 posetilaca iz 48 zemalja sveta - predstavnika distributera, uvoznika, veleprodajnih i maloprodajnih lanaca, kao i kupce iz HORECA sektora i agente prodaje.

Sajam će okupiti više od 600 izlagača, od čega iz zemalja članica Otvorenog Balkana 310 i to 219 iz Srbije, 66 iz Severne Makedonije, 25 iz Albanije, a iz ostalih zemalja regiona i sveta između 305 i 310.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (45)

Loading
Nina

15.11.2023 18:35

Vučić je domaćin.

Samanta

15.11.2023 18:37

Sajam od izuzetne vaznosti za dalji napredak nase drzave

Mali

15.11.2023 18:45

Лепо је Вучића видети срећног и у опуштеној варијанти

Dejan

15.11.2023 18:45

Spreman je da brani Srbiju od svega i od svih