DRAMA U SELU LISA! Medved upao ljudima u domaćinstvo, napravio opštu katastrofu!

Autor:

Vesti

12.11.2023

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je na Goliji juče provejavao sneg, to očigledno nije bio dovoljan razlog da mečke utonu u zimski san jer je jedna upala u domaćinstvo Gojkovića u selu Lisa i napravila opštu katastrofu u košnicama.

DRAMA U SELU LISA! Medved upao ljudima u domaćinstvo, napravio opštu katastrofu!

Foto: RINA

 Skoro svaka je bila uništena i ispreturana, a pojedine su završile i u obližnjoj šumi.

- Nije retkost da se mečke pojave u ivanjičkim planinskim selima, ali iz godine u godine one su sve bliže kućama i ljudima, kao da se ne plaše ničega. U potrazi za hranom u stanju su sve da unište. Ne znamo ni sami kako da se zaštitimo, evo više ni preko zime ne spavaju -  kažu za RINU zabrinuti meštani.

Ovo nije ni prvi, ni jedini slučaj da mečke i krupne zveri pričinjavaju štetu meštanima koji ne znaju kako da se zaštite, ali ni kako da naplate minuse u koje ih odvedu upadi divljih životinja na njihova imanja.

Pčelar Tomo Kolarević nedavno se takođe našao u bezizlaznoj situaciji, jer se jedna mečka noćima vraćala na njegovo imanje i tako uništila sve košnice.

U strahu od ovih zveri su i meštani sela Čečine koji tokom letnjih meseci sa strahom svaki dan izlaze iz kuće, jer umesto ljudi vrlo lako mogu oči u oči da se sretnu sa krupnom i opasnom životinjom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading