OVO SVE ZANIMA! Bivši obaveštajac govorio o novom talasu terorističkih napada, pa otkrio da li je Srbija ugrožena: "Treba biti oprezan"

Autor:

Vesti

18.10.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored ovog krvavog rata, vodi se katastrofalni kontra propagandni i psihološki rat. Teroriste niko ne može da uništi, naveo Spasić.

OVO SVE ZANIMA! Bivši obaveštajac govorio o novom talasu terorističkih napada, pa otkrio da li je Srbija ugrožena: "Treba biti oprezan"

Foto: Printskrin

U terorističkom napadu u Briselu poginula dva Švedska državljanina. Italija i Francuska podižu stepen bezbednosti na graničnim prelazima.

U emisiji "Uranak" na televiziji K1, bivši obaveštajac službe Državne bezbednosti, Božidar Spasić, govorio je o novom talasu terorističkih napada, kao i da li je Srbija ugrožena?

- Vrlo verovatno da će taj nalog izaći, da se stupi u neki opšti teroristički haos koji će nastupiti vrlo verovatno u Evropi, ali ni Amerika nije sigurna. Dosta je prošlo od 11. septembra da se stvore nove teroristi na tlu Amerike, a njihove službe nisu nekad u stanju ni da prepoznaju takav akt. U ovom momentu, Srbija je apsolutno sigurna od tog Međunarodnog terorizma, jer naša zemlja nije predmet njihovog interesovanja, nismo pod tim kišobranom koji drže rat Izraela i Palestine. Najbolja ta stavka, koja je kod nas je to, da mi osuđujemo nasilje na bilo kojoj strani. To se prepoznaje u arapskom svetu, ali i kod Izraelaca - kaže Božidar Spasić i dodaje da pod hitno treba zabraniti ekskurzije naše dece u inostranstvo.

Kako je dalje naveo, treba biti jako oprezan, ali podelio je i to da je uputio zvaničan poziv ministarki prosvete, Slavici Đukić Dejanović, da je apsolutno potrebno zabraniti ekskurzije naše dece u inostranstvo, zato što roditelji nisu shvatili da niko nije bezbedan.

- Pored ovog krvavog rata, vodi se katastrofalni kontra propagandni i psihološki rat. Teroriste niko ne može da uništi - zaključio je bivši obaveštajac Božidar Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading