NE MEŠAMO SE U UNUTRAŠNJA PITANJA CRNE GORE: Vučić o formiranju nove vlade - sačekaćemo da vidimo kako stvari idu, pa ćemo komentarisati

Autor:

Vesti

29.08.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić boravio je danas u Petrovcu na Mlavi.

NE MEŠAMO SE U UNUTRAŠNJA PITANJA CRNE GORE: Vučić o formiranju nove vlade - sačekaćemo da vidimo kako stvari idu, pa ćemo komentarisati

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sačekati prvo da se formira crnogorska vlada i kako se stvari odvijaju, pa će tek onda komentarisati.

On je na pitanje novinara kakvu poruku šalje to što u novoj vladi Crne Gore neće biti predstavnika Srba, a biće predstavnici stranke Mila Đukanovića, rekao da ne želi da se meša u unutrašnja pitanja Crne Gore.

"Bavićemo se pitanjem našeg naroda i političkim delovanjem, ali prvo da se formira vlada. Mi poštujemo Crnu Goru, cenimo je i sačekaćemo da vidimo kako stvari idu, pa ćemo komentarisati", rekao je Vučić.

Predsednik Vučić poručio je danas tokom obilaska rekonstruisanog mosta preko reke Mlave u Petrovcu da predstavici lokalnih vlasti ne smeju da se učaure u svojim kabinetima, već više da idu u narod, razgovaraju sa građanima i rešavanju njihove probleme.

Vučić je podsetio da je pre više od godinu dana odlukom lokalnih vlasti bio zatvoren nebezbedan most i da se nakon toga ništa nije dešavalo mesecima i naveo da je to pokazivalo nebrigu vlasti prema ljudima i nepostojanje želje da se reše problemi građana.

"Rekao sam da mora hitno da se uradi most i uradili su ga za tri meseca, na najbrži mogući način", istakao je Vučić.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (91)

Loading
Ljiljana

29.08.2023 13:48

Nikada se nismo mesali u tudje unutrasnje poslove i pitanja, svako radi kako smatra da je dobro za svoju zemlju, a mi cemo da cekamo i vidimo sta ce i kako izabrati.

Lav

29.08.2023 13:54

Srbija nikoga ne ugrožava.

Bilja

29.08.2023 13:55

Nema potrebe da se Srbija mesa, predsednik Vucic zeli samo komentar da da kad bude vreme.

Darko

29.08.2023 14:03

Srbija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Crne Gore i neće se mešati u unutrašnja pitanja.