UNUK PREMINULOG DEDA ĐORĐA SA ZEJTINLIKA: Vučić je prvi predsednik koji je moju porodicu pozvao u goste i jedini koji je iskazao posebnu brigu prema mom deki

Autor:

Vesti

07.07.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo je izjavio da su on i njegova porodica zadivljeni pažnjom i organizacijom od strane Republike Srbije i sahrane na groblju Zejtinlik.

UNUK PREMINULOG DEDA ĐORĐA SA ZEJTINLIKA:  Vučić je prvi predsednik koji je moju porodicu pozvao u goste i jedini koji je iskazao posebnu brigu prema mom deki

Foto: TANJUG/ VLADIMIR DZUVEROVIC

Đorđe Mihailović

Mihajlo Mihailović unuk čuvara srpskog vojničkog groblja Đorđa Mihailovića je izjavio da se zahvaljuje predsedniku Republike Aleksandru Vučiću njegovoj porodici i saradnicima na svemu što su učinili za njegovog dedu i njihovu porodicu u Grčkoj.

Mihajlo Mihailović koji je unuk rođenog brata deda Đorđa sa Zejtinlika je završio Aristotelov Univerzitet u Solunu gde je diplomirao na katedri srpske istorije a trenutno radi doktorat sa temom “Istorija Srba u Crnoj Gori” odakle i potiču njegovi dedovi.

Foto: Tanjug

Sahrana čuvara groblja Zejtinlik Đorđa Mihailovića

Mihajlo koji je od nedavno i član Svepravoslavnog nacionalnog saveta govori odlično srpski jezik i ističe da se njegov pokojni deda veoma radovao kada je na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića posle mnogo decenija dobio srpski pasoš.

Mihajlo je izjavio da su on i njegova porodica zadivljeni pažnjom i organizacijom od strane Republike Srbije i sahrane na groblju Zejtinlik. Predsednik Vučić je poslao svoje izaslanike koje je predvodio ministar Nikola Selaković koji su još jednom pokazali da je Srbia snažna i dostojanstvena država koja je danas dostojna onih junaka koji počivaju na Zejtinliku.

 - Dobio sam poziv da uskoro dođem u Srbiju gde ću biti gost porodice Vučić i predsednikovih saradnika. Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji je moju porodicu pozvao u goste i jedini koji je iskazao posebnu brigu prema mom dedi i njegovoj porodici - naglasio je Mihajlo Mihailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (14)

Loading
Kristina

07.07.2023 16:05

Predsednik Vučić je najbolji predsednik u istoriji Srbije.

Bilja

07.07.2023 16:06

Vucic je uvek postovao i uvazavao one koji istinski gaje ljubav prema Srbiji.

Tina

07.07.2023 16:06

Vučić uvek pokaže koliko veliko srce ima.

Slavka

07.07.2023 16:08

Čuti ovakve reči su melem za moju dušu jer su potvrdile, po ko zna koji put, kakav je moj predsednik.