KRVAVI PIR U DRAGAČEVSKOM SELU: Psi lutalice RASTRGLI stado ovaca, vlasnik zatekao JEZIV prizor!

Autor:

Vesti

29.05.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik je slučaj prijavio nadležnim organima koji su izašli na teren i izvršili uviđaj.

KRVAVI PIR U DRAGAČEVSKOM SELU: Psi lutalice RASTRGLI stado ovaca, vlasnik zatekao JEZIV prizor!

Foto: RINA

Pravi horor odigrao se u dragačevskom selu Goračići, kada su psi lutalice prvo napali, a zatim i rastrgli stado ovaca i jagnjadi. U domaćinstvu Stanković Vasilija, stado koje je brojalo deset ovaca i pet jagnjadi, sada je prepolovljeno, a ceo slučaj prijavljen je policiji.

- Nakon dolaska iz grada, ispred svoje štale zatekao sam nekoliko pasa lutalica, ali mi ništa nije ukazivalo da se na mom imanju dogodio pravi krvavi pir. Kada sam ušao u štalu video sam prestravljene životinje i da ih nema dovoljno na boju. Kada sam otišao iza objekta video sam rastrgane tri ovce u predelu vrata i četvoro jagnjadi koje je takodje ubijeno. Tri psa koje sam zatekao napravili su mi veliku materijalnu štetu - kazao je za ageciju RINA, domaćin Vasilije iz Goračića.

On dodaje da je slučaj prijavio nadležnim organima koji su izašli na teren i izvršili uviđaj.

- Stigao je veterinar koji je konstatovao da su uginule i naredio da se nasradale životinje pokopaju, a pripadnici policije će u skladu sa procedurama razrešiti ovaj krvavi pir u mom domaćinstvu - zaključuje Stanković.

- Psi lutalice seju strah ne samo u dragačevskim, već i u većini sela na teritorijama drugih opština u Zapadnoj Srbiji. Najkritičnija situacija je u Priboju gde u centralnom gradskom području psi lutalice danima unazad napadaju čak i ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading