PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO JEVREJSKI PRAZNIK PESAH: Neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj i snažni izvor duhovne snage

Autor:

Vesti

05.04.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku rabinu Isaku Asielu i jevrejskoj zajednici u Srbiji, povodom praznika Pesah.

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO JEVREJSKI PRAZNIK PESAH: Neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj i snažni izvor duhovne snage

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

Aleksandar Vučić

„Srdačno Vam čestitam veliki praznik Pesah.

Neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj i snažni izvor duhovne snage za sve pripadnike jevrejskog naroda. Svoje iskreno prijateljstvo Srbi i Jevreji iskovali su u mnogim zajedničkim stradanjima i nevoljama, jačajući ga postojano. Naročito zbog toga naši narodi gaje duboku svest o miru kao najvažnijem cilju i najuzvišenijem dobru.

Uveren sam da će budućnost doneti snaženje naših odnosa na svim poljima, na dobro naše zajedničke Otadžbine, Republike Srbije.

Želim Vam da predstojeći praznik proslavite zajedno sa svojim bližnjima, u obilju duhovne radosti i svakog dobra”, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (118)

Loading
Zoro

05.04.2023 20:26

Pridruzujemo se cestitkama Jevrejskoj zajednici

Igor

05.04.2023 20:26

Narod Srbije se pridruzuje predsedniku u cestitkama Jevrejima.

Jasna

05.04.2023 20:28

Vučić je kulturan i vaspitan čovek .

Nevena

05.04.2023 20:28

U duhu multikulturalnosti svih građana Srbije čuvajući mir i stabilnost.