ISKORISTITE PROLEĆNE DANE, JER SE OPET OČEKUJE PREOKRET! Danas sunčano, temperatura do 13 stepeni!

Autor:

Vesti

17.03.2023

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujutro mraz, tokom dana sunčano, do 13 stepeni.

ISKORISTITE PROLEĆNE DANE, JER SE OPET OČEKUJE PREOKRET! Danas sunčano, temperatura do 13 stepeni!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Na severu i zapadu Srbije ujutro se očekuje mraz, a u toku dana pretežno sunčano i toplije, tek ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost posle podne.

Na jugu i istoku Srbije veći deo dana biće umereno do potpuno oblačno, a lokalna pojava slabe kratkotrajne kiše očekuje se u Timočkoj Krajini, dok će na okolnim planinama provejavati slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab i umeren, severni, krajem dana u skretanju na jugoistočni.

Najniža temperatura od -4 °C na severozapadu Srbije do 3 °C u Timočkoj Krajini, a najviša od 7 °C na jugoistoku do 13 °C na severu i zapadu Srbije.

U Beogradu se ujutro očekuje mraz. Veći deo dana biće pretežno sunčano i toplije. Posle podne prolazna umerena oblačnost. Vetar slab i umeren, severni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 1 °C, a najviša oko 12 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u subotu i nedelju ujutro biti mestimičnog mraza. U toku dana pretežno sunčano i toplije. U košavskom području očekuje se pojačan jugoistočni vetar.

U nedelju po podne sa zapada stiže umereno naoblačenje. U ponedeljak i utorak očekuje se umereno oblačno s kratkotrajnom kišom, u sredu i četvrtak pretežno sunčano, a od petka promenljivo, ponovo sa uslovima za kratkotrajnu kišu. Maksimalne temperature biće od 15 do 20 °C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading