Vesić uputio saučešće grčkom ministru povodom tragične železničke nesreće

Autor:

Vesti

01.03.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izrazio je danas saučešće grčkom ministru infrastrukture i transporta Kostasu Karamanlisu povodom tragične železničke nesreće u Grčkoj.

Vesić uputio saučešće grčkom ministru povodom tragične železničke nesreće

Foto: Ministarstvo GSI

Goran Vesić

"Sa dubokim žaljenjem sam primio vest o teškoj saobraćajnoj nesreći prouzrokovanoj sudarom putničkog i teretnog voza, koja se desila u Grčkoj i odnela brojne ljudske živote. Srbija saoseća sa Grčkom u ovim trenucima i ovom tužnom prilikom želim da prenesem da je naš narod svim srcem uz vaše građane", navodi se u saopštenju ministra Vesića.

On je istakao da građani Srbije dele tugu sa prijateljskim grčkim narodom.

"Molim vas da porodicama nastradalih prenesete iskreno saosećanje građana Srbije i povređenima prenesete reči ohrabrenja i podrške. Vama, gospodine ministre, kao i narodu Grčke u ime Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, i u svoje lično ime, upućujem najiskrenije saučešće", napisao je ministar Vesić.

Najmanje 38 ljudi je poginulo, a 130 je povređeno kada se putnički voz sa više od 350 putnika sudario sa teretnim vozom, nešto pre ponoći, u Tempiju, u centralnoj Grčkoj, u blizini grada Larise.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading