Siniša Mali potpisao ugovore sa dobitnicima četiri stana u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi'': Do sada poslato oko sto miliona računa

Autor:

Vesti

23.02.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali je naglasio da je u ovoj nagradnoj igri učestvuje rekordan broj građana Srbije.

Siniša Mali potpisao ugovore sa dobitnicima četiri stana u nagradnoj igri ''Uzmi račun i pobedi'': Do sada poslato oko sto miliona računa

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas ugovore o dodeli četiri stana dobitnicima koji su izvučeni u trećem i četvrtom kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.
 
Potpisivanje četiri ugovora realizovano je sa Minom Luković iz Čačka, Kristijanom Cudarom iz Pančeva, Zoranom Stojičićem iz Beške i Željkom Mijatovićem iz sela Jagnjilo kod Mladenovca, a ugovore je potpisao i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić.

Ministar se zahvalio dobitnicima na učešću u nagradnoj igri i poželeo im da u svojim novim stanovima provedu što više lepih i srećnih trenutaka i da uživaju sa svojim porodicama i prijateljima. 

Mali je naglasio da je u ovoj nagradnoj igri učestvuje rekordan broj građana Srbije, odnosno da je do sada poslato oko sto miliona računa. 

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

- Hvala svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri. Vi ste dali doprinos da izgradimo svest da u našoj Srbiji treba da se izborimo sa sivom eknomijom i da uzimamo fiskalne račune. Po prvi put je ova nagradna igra digitalna. Po prvi put se skeniraju QR kodovi, čime pokazujemo da idemo u korak sa svetom kada su u pitanju nove tehnologije. Verovali ili ne, mi u ovom trenutku imamo oko sto miliona računa koji su poslati u ovoj nagradnoj igri. Više od 900.000 naloga je aktivno. Taj broj raste iz dana u dan. Uspeli smo da izgradimo svest kod građana da je važno da se borimo protiv sive ekonomije, da uzimamo fiskalne račune, da gradimo lepšu i uspešniju Srbiju koju ostavljamo našoj deci - rekao je Mali.

On dodao da se kroz ovakve programe daje mogućnost našoj deci da ostvare svoje snove u lepšoj i boljoj Srbiji. 

- Hvala što ste imali poverenja u državu Srbiju, što ste podržali naše napore u borbi protiv sive ekonomije, kako bi imali lepšu i bolju Srbiju i kako bi vašoj i našoj deci ostavili bolju budućnost - dodao je on. 

Kristijan Cudar iz Pančeva, dobitnik dvosobnog stana u Zemunskim kapijama, rekao je da su on i njegova porodica presrećni jer su dobijenim stanom rešili životno pitanje pošto žive kao podstanari.

- Neverovatna stvar! Mala verovatnoća - poslao sam 42 računa na više od 75 miliona pristiglih. Poručio bih svima da učestvuju u nagradnoj igri i da se nadaju sreći - rekao je Cudar.

Mina Luković dobitnica je dvosobnog stana na Novom Beogradu. Ona je iz Čačka, a studira i živi u Beogradu, u studentskom domu. 

- Zaista sam zahvalna, pre svega zato što je ovo omogućeno i presrećna jer nisam ovo očekivala. Poslala sam oko 50 računa i zaista želim svima ovu sreću da im se desi - rekla je Luković.

Zoran Stojičić iz Beške, dobitnik je  dvosobnog stana u Zemunskim kapijama. On se zahvalio na organizaciji ove „dobre igre“. Kaže da je poslao 130 fiskalnih računa, a dobitni je račun od 790 dinara iz male prodavnice u Beški. 

Željko Mijatović iz sela Jagnjilo kod Mladenovca je dobitnik trosobnog stana na Novom Beogradu. 

- Ovom prilikom bih hteo da pozdravim sve dobre ljude. Nismo još svesni da smo dobili stan. Mnogo smo računa poslali, oko 400. U vezi stana još ništa ne znamo, ostavićemo deci kada krenu na školovanje da imaju svoj krov nad glavom. Presrećni smo i još nismo svesni da smo dobili stan - rekao je Mijatović. 

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ u ovom ciklusu izvlači se ukupno deset stanova u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 1.682.424,33 evra.

Šest stanova koji se dodeljuju se nalazi u Zemunu, u naselju Zemunske kapije (jednoiposobni  i dvosobni), a četiri na Novom Beogradu, u Bloku 63, u Ulici Jurija Gagarina (dvosoban, dva trosobna i jedan četvorosoban).

Do sada je izvučeno osam stanova, i u ovom ciklusu predviđeno je još jedno izvlačenje za dva stana, u subotu, 25. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading