STEFANOVIĆ U VEZI SA TOP-MODELOM: Nekadašnji ministar pronašao novu ljubav (FOTO)

Autor:

Vesti

30.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Niketić završila veterinu, ali je uspešna i na modnoj pisti.

STEFANOVIĆ U VEZI SA TOP-MODELOM: Nekadašnji ministar pronašao novu ljubav (FOTO)

Foto: Tanjug/instagram.com/printscreen

Nebojša Stefanović, bivši ministar unutrašnjih poslova i odbrane, u vezi je s Miom Niketić, veterinarkom, koja se bavi i modelingom, saznaje Republika.

Stefanović i Niketićeva su u vezi mesecima i ljudi iz okruženja bivšeg ministra kažu da deluju vrlo zaljubljeno i srećno.

- Oni se ne odvajaju, svaki slobodan trenutak provode zajedno. Stefanović je zaljubljen u Miu, skroz je odlepio za njom - kaže izvor našeg portala i dodaje:

- Zajedno se pojavljuju i u javnosti, idu po kafićima i restoranima, obilaze Srbiju.

Mia se, kao model, pojavljivala na domaćim revijama, a završila je veterinarski fakultet. I na tom fakultetu se šuška o njihovoj vezi.

Obilazi odbore po Srbiji

Nebojša Stefanović se nakon odlaska iz Vlade posvetio stranačkim dužnostima. Kao član Predsedništva, u poslednje vreme aktivan je u obilasku opštinskih odbora po Srbiji.

Sam ministar je deo njihovih zajedničkih trenutaka podelio na društvenoj mreži Instagram. Objavljivao je slike s devojkom, ali tako da je ona okrenuta leđima ili se radilo samo o slici njihovih isprepletanih prstiju.

Stefanović nije odgovorio na pitanja koja smo mu poslali SMS porukom.

Bivši ministar, podsetimo, razveo se od supruge Ane, s kojom ima dvoje dece - sina i ćerku. Razvod je protekao bez pompe, ispod radara javnosti. S druge strane, njegov profesionalni život je punio novine i portale mesecima. Stefanovića je Dijana Hrkalović, nekadašnja najbliža saradnica, bivša državna sekretarka u MUP, optužila da je prisluškivao predsednika Vučića, ali i za navodne veze s kriminalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading