Vučić uputio čestitku svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom Dana vida

Autor:

Vesti

24.12.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom 24. decembra - Dana vida

Vučić uputio čestitku svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom Dana vida

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

"Koristeći bogato iskustvo i znanje, pokazujući visok stepen profesionalizma, vaše jedinice uspevaju da bez izuzetka odgovore na sve izazove sa kojima se susreću", naveo je predsednik Srbije u čestitki.

"Republika Srbija svesna je  u kojoj meri može da se osloni na vaše angažovanje i zato budite uvereni da napori koji se ulažu u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva ni u narednom periodu neće posustati", saopštio je Vučić. 

"Siguran da ćete i ubuduće uspešno izvršavati namenske zadatke i doprinositi izgradnji i razvoju kako vaših jedinica, tako i afirmaciji vazduhoplovstva Vojske Srbije u celini, u čemu imate bezrezervnu podršku države, čestitam vam jubilarnu godišnjicu“, navodi se u čestitki predsednika Vučića. 

Predsednik Srbije je podsetio da je 24. decembra pre tačno 110 godina, na osnovu Odluke srpskog Vojnog ministarstva i Glavnog Generalštaba, vojvoda Radomir Putnik doneo Rešenje o formiranju Vazduhoplovne komande sa sedištem u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anastasija

24.12.2022 11:17

Sa ovakvom podrskom i pohvalama od strane predsednika A.V. pripadnici Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane bice jos bolji jer nas on motivise i daje nam uzor da budemo svi mi jos bolji…