PREDUZELI SMO MERE ZA ZAŠTITU OTADŽBINE: Predsednik Vučić o odlučnim koracima za rešavanje krize na KiM

Autor:

Vesti

11.12.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je država preduzela mere za zaštitu otadžbine te da je u skladu sa tim i izdao najvažnija naređenja.

PREDUZELI SMO MERE ZA ZAŠTITU OTADŽBINE: Predsednik Vučić o odlučnim koracima za rešavanje krize na KiM

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Vučić je nakon Sednice saveta za bezbednost, na RTS-u kazao da je njegova naređenja prihvatio Savet i istakao da je ponosan na srpske vojnike i policajce.

"Ponosan sam na naše vojnike, policajce. Obično smo, kada dođe do neke krizne situacije, imali tri do četiri odsto onih koji se uplaše i nađu bezbroj razloga da se sklone. Nikada u poslednjih 10 godina, što će reći sigurno u poslednjih 30 i nešto godina od kada ne postoji JNA, nismo imali ovakav odziv, ovakvo raspoloženje ljudi da se stave na raspolaganje svojoj otadžbini", kazao je Vučić.

Poručio je vojnicima i policajcima da će pre bilo kojeg naređenja, osim podizanja borbene gotovosti i uzbune, učiniti sve da sačuva mir i sigurnost građana.

"Hoću svim vojnicima da kažem da sam ponosan na njih, kao i svim policajcima, a pre nego što neko naređenje dobiju osim uzbune ili podizanja borbene gotovosti, za upotrebu bilo čega, milion puta ćemo pre toga pokušati da sačuvamo mir i sigurnost naših građana", kazao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MomcilovicAnja

11.12.2022 21:25

Znamo da dajete sve od sebe za naš narod, za očuvanje mira i stabilnosti, i nalaženje načina kako bi se ova situacija dovela u red