SNIMAK JEZIVOG VRŠNJAČKOG NASILJA ZGROZIO JAVNOST! Devojka teško povređena od besomučnih udaraca u glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Vesti

03.11.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući video nasilja u jednoj srednjoj školi u kojoj jedna devojka brutalno bije drugu devojku zapalio je društvene mreže!

SNIMAK JEZIVOG VRŠNJAČKOG NASILJA ZGROZIO JAVNOST! Devojka teško povređena od besomučnih udaraca u glavu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen

Društvenim mrežama kruži stravičan snimak vršnjačkog nasilja u jednoj srednjoj školi u Las Vegasu u Sjedinjenim Američkim Državama. Ovaj stravičan incident se navodno dogodio u februaru 2022. godine.

 

 

Na snimku se vidi kako jedna devojka krvnički udara drugu devojku koja se u prvim trenucima branila mahanjem rukom, a onda je odustala i spustila je glavu na sto. Devojka koja je dobila batine je pretrpela seriju stravičnih udaraca.

Prema komentarima ispod jezivog snimka, ona je navodno dobila potres mozga od posledica brojnih jakih i brzih udaraca. Treća devojka se samo na kratko umešala i pokušala je da zaustavi devojku koja je zadavala udarce. Ubrzo je ta devojka odustala i pustila je da se tuča završi. Od prepune učionice je samo ona pokušala da reaguje, ostatak odeljenja je okretao glavu i nije reagovao.

Direktor škole Roni Gerzon je rekao da je istraga u toku i da će devojka odgovorna za brutalno nasilje odgovarati.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading