NEĆEMO DOZVOLITI DA NAM ŠPIJUNIRAJU KASARNE! Predsednik Vučić oštro odgovorio onima koji šalju dronove!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o dronovima koji su prethodnih dana špijunirali kasarne naše vojske.

NEĆEMO DOZVOLITI DA NAM ŠPIJUNIRAJU KASARNE! Predsednik Vučić oštro odgovorio onima koji šalju dronove!

Foto: Prinstcreen/RTV Pink

Već danima unazad dronovi nadleću srpske kasarne, a naša vojska je u sredu srušila jedan od dronova koji je leteo iznad vojnih objekata u Raškoj.

Predsednik Vučić prisustvuje združenoj vežbi Vojske Srbije "Manevri 2022" na Pasuljanskim livadama.

- Svi žive u nekom vremenu od pre 20, 30 godina. Stvari su se promenile, Srbija je mnogo snažnija, ali da ne pomislimo da smo toliko jaki da sa najvećim svetskim silama možemo da izlazimo na kraj. Naš prioritetni zadatak je da li ćemo moći da sačuvamo mir. Mi nismo juče prvi put primetili letelice iznad kasarni, videli smo i ranije i onda smo upozoravali - rekao je predsednik Srbije i dodao: 

- Potrebni su im dronovi jer su im potrebne tačne i precizne slike. Mi se ni sa kim ne sukobljavamo, ali da li hoćete da vojska dozvoljava da nam špijuniraju kasarne i da nam prebrojavaju koliko oružja imamo. Nisu oni tamo bili da skupljaju sličice ili igraju klikere. Što se dronova tiče, oni koriste komercijalne dronove, jer misle da se tako neće ustanoviti vlasnik. Mi smo lako ustanovili kome to pripada, to je svojevrstan vid agresije na suverenu zemlju - istakao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading