KO JE NA LISTI DS ZA IZBORE U BG?!

Autor: Tanjug

Vesti

15.01.2018

17:22

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je da su izbori u Beogradu izuzetno važni za tu partiju zbog čega će DS građanima Beograda ponuditi, kako kaže, "najbolju izbornu listu na kojoj će se naći univerzitetski profesori, generali i stručnjaci za komunalne probleme u gradu''.

Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Čemu se nada?! Dragan Šutanovac

Šutanovac je za Tanjug rekao da će nosilac liste DS-a biti profesorka Vesna Rakić Vodinelić i da će se na njoj naći i ličnosti poput profesora književnosti Mihajla Pantića, profesora Pravnog fakulteta Tanasija Marinkovića, kao i profesori Ivan Vujačić, Mirjana Rašević i Dragoslav Šumarac. 

Među kandidatima DS za odbornike biće i generali Sreto Malinović i Petar Radojčić, što je Šutanovac nazvao "novinom za DS" i dodao da će svoje mesto na listi imati i "iskusni političari'' poput potpredsednika Socijaldemokratske stranke (SDS) Marka Ðurišića.

Prema rečima Šutanovca, kampanja DS-a baziraće se na čoveku i svima onima koji danas osećaju kako se na loš način vodi grad.

Ljudi koji su na listi DS su stručnjaci iz različitih oblasti koje su problematične u Beogradu. Dušan Mladennović je profesor Saobraćajnog fakulteta, Miloš Nedeljković je profesor energetike, Šumarac za garđevinu i urbanizam. Za svaku oblast ponudićemo rešenja i kadrove koji će sprovoditi ta rešenja - kazao je lider DS-a.

Komentari (39)

Loading
Lazar

15.01.2018 18:34

Naravno da će se ujediniti, ponestalo im je para, pa bi opet da pljačkaju narod.

Mile

15.01.2018 18:41

Da se ponovo ujedine? Kako kad svako radi samo zarad svojih ličnih interesa.