(FOTO) Zavejana Brnabićka dočekala premijera Japana na aerodromu!

Autor: Republika

Vesti

15.01.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanski premijer Šinzo Abe stigao je danas oko 14 sati na aerodrom "Nikola Tesla" u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, zajedno sa delegacijom japanskih privrednikana bra, a domaćin će mu biti predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Republika
Šinzo Abe stigao u Beograd

To je prva poseta jednog japanskog zvaničnika Beogradu na tako visokom nivou u poslednje tri decenije, pa je dolazak Abea unapred dobio epitet "istorijski". 

Uprkos hladnoći i snegu, japanski premijer bio je vidno srećan što je sleteo u Beograd.

Ceremonija svečanog dočeka biće priređena popodne ispred Palate Srbija, a posle toga uslediće plenarni sastanak delegacija Srbije i Japana.

RepublikaFoto: Republika
Japanskog premijera dočekala Ana Brnabić i Ivica Dačić

Svečanom dočeku ispred Palate Srbija prisustvovaće i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja će učestovati i na plenarnom sastanku delegacija Srbije i Japana.

Prema programu posete, kasnije posle podne predviđen je sastanak delegacija sa privrednicima dveju zemalja, na kojem će se učesnicima obratiti Vučić, Abe i Brnabićeva. 

RepublikaFoto: Republika
Šinzo Abe nasmejan stigao na aerodrom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading