NAPETO NA KOSOVU! Specijalna jedinica policije Kosova stigla do mosta na Ibru!

Autor:

Vesti

31.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neredi na Severu Kosova počeli su danas u 17.40 kada suse oglasile sirene za vazdušnu opasnost u Kosovskoj Mitrovici.

NAPETO NA KOSOVU! Specijalna jedinica policije Kosova stigla do mosta na Ibru!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kosovska Mitrovica

Do mosta na Ibru stigle su pojačane snage kosovske Specijalne jedinice, među kojima su pripadnici Kfora i italijanski karabinjeri, pišu prištinski mediji, prenosi Sputnjik.

Kod mosta se okupljaju i Albanci iz Južne Mitrovice.

Koha navodi, da je u blizini mosta viđeno više desetina građana. Sirene su aktivirane na severu Mitrovice, dok je prijavljeno da je blokiran put u Rudarima i Zvečanima i u Zubinom Potoku.

Podsetimo, policija tzv. Kosova zatvorila je granični prelaz Brnjak.

Oko 18:15 časova pripadnici policije tzv. Kosova zatvorili su administrativni prelaz na Brnjačkom mostu i tako blokirali sav promet putnika i robe preko ovog prelaza i iz pravca AP KiM.

Podsetimo, sutra počinje primena mera reciprociteta, tačnije, kako je najavila privremena vlada u Prištini, od ponoći će svima koji dođu na prelaze sa ličnom kartom Republike Srbije biti uručen ulazno-izlazni dokument, a počinje i preregistracija vozila sa srpskim tablicama na kosovske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jelena

31.07.2022 18:47

Samo da narod bude razuman, da se sačuvaju životi. šiptarskim teroristima je u interesu da izbiju neredi da imaju izgovor za nasilje nad Srbima.