OGLASILE SE SIRENE ZA VAZDUŠNU OPASNOST: Napeta situacija u Severnoj Mitrovici, Kurti poslao specijalce na Jarinje (VIDEO)

Autor:

Vesti

31.07.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasile se sirene za vazdušnu opasnost u Severnoj Mitrovici.

OGLASILE SE SIRENE ZA VAZDUŠNU OPASNOST: Napeta situacija u Severnoj Mitrovici, Kurti poslao specijalce na Jarinje (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nakon sastanka koji se održao danas poslepodne povodom poteza Prištine da od 1. avgusta počne primena odluke da se građanima koji imaju dokumenta Republike Srbije prilikom ulaska na KiM izdaju potvrde kao zamena za dokumenta, oglasile su se sirene za vazdušnu opasnost u Severnoj Mitrovic.

Sirene se čuju već 10 minuta, tačnije od 17. 40 časova, iz nepoznatih razloga, javlja reporter Kosovo onlajn.

 

 

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Besim Hoti trenutno nema saznanja da se bilo šta dešava u severnom delu grada, osim sirene koju i sam čuje, navodi Kossev.

U međuvremenu, ovoj sireni pridružile su se i druge, uključujući i jednu na krovu automobila koji je velikom brzinom projurio iz pravca Zvečana ka centru grada.

Vidljivo je kretanje i vozila hitne pomoći sa takođe uključenim sirenama.

Kurti na Jarinje poslao specijalce sa automatskim puškama

Ispred novoformirane baze interventne pogranične jedinice tzv. kosovske policije nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje raspoređeno je više pripadnika ove jedinice sa automatskim naoružanjem kao i sa kompletnom opremom (šlemovi, panciri), prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading