Drugi rade, a ministar se brčka! TONČEVA U VLADU - AL' ONU U HLADU!

Autor:

Vesti

26.07.2022

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S porodicom u hotelu u kom noćenje po osobi košta 37.000 dinara

Drugi rade, a ministar se brčka! TONČEVA U VLADU - AL' ONU U HLADU!

Foto: instagram.com/novicatoncev

Novica Tončev

Najbolji primer kako se različito doživljava borba za državu i narod, u vreme kada su problemi navalili sa svih strana (ponajmanje našom krivicom) pokazuje ponašanje ministra bez portfelja Novice Tončeva i poređenje toga s onim kako radi predsednik Aleksandar Vučić.

Foto: instagram.com/novicatoncev

Novica Tončev Instagram

Dok Vučić i većina drugih ministara špartaju Srbijom i izgaraju da bismo spremno dočekali tešku zimu koja stiže, Tončev se brčka u najskupljem hotelu u Crnoj Gori, pa još, u izjavi za naš list, sarkastično poručuje da Vučić svima treba da nam bude uzor.

NIJE PRVI PUT

Ministar iz redova socijalista i ne krije da mu je odmor važniji od posla, te se na društvenim mrežama hvali fotografijama na kojima se vidi kako uživa na letovanju u hotelu "Splendid" u Bečićima. Pored njega i supruge, u luksuznom hotelu borave i sin Vladislav sa ženom i jednogodišnjim detetom.

Foto: instagram.com/novicatoncev

Novica Tončev Instagram

Sudeći prema slikama, Tončevu su, umesto borbe za Srbiju, ipak veća briga slana voda i talasi, te tako izbegava kupanje u moru, a i što bi kada hotel u kom je odseo poseduje luksuzni bazen. Podsetimo, nije ovo njemu prvi put, u jeku najveće borbe protiv koronavirusa ministar je otputovao s domaćom reprezentacijom u Baku, u Azerbejdžan, da bi pratio fudbalsku utakmicu reprezentacije, o čemu je Srpski telegraf svojevremeno pisao.

Predsednik Vučić nedavno je, govoreći o sastavu nove vlade, imao posebnu poruku za one kojima je odmor važniji od posla. Nadajmo se da se Tončev u njoj pronašao.

CENA - SITNICA

Kada je reč o ceni hotela u kojoj je odsela porodica Tončev, jedna noć košta oko 37.000 dinara po osobi, te ako se u obzir uzme da je Tončev počastio celu porodicu sedmodnevnim odmorom, onda se dolazi do zaključka da njihov boravak u "Splendidu" košta kao godišnja zarada prosečne porodice u Srbiji.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

Odgovor na pitanja: Valjda mogu ovo da nam priuštim

Novica Tončev ovako je odgovorio na pitanja Srpskog telegrafa:

- Više od tri decenije privatno radim i mogu sebi i svojoj porodici da priuštim vikend na moru. Nikada ne krijem kada i gde. Verujem da moji rezultati, i kao ministra i poslovnog čoveka, govore o tome koliko sam angažovan, uspešan i posvećen u stvaranju boljih uslova za rast i napredak Srbije, a naročito juga. Velika je privilegija to što imamo izuzetnog predsednika i velikog čoveka i radnika na čelu zemlje. Slažem se da svima treba da bude uzor kako se za Srbiju radi i bori svaki dan.

Neki od ranijih bisera

  • pretio blokadom auto-puta Beograd-Skoplje ako još neko od direktora iz SPS u Surdulici bude smenjen
  • lomljenjem kanalizacionih šahtova osvetio se meštanima koji nisu glasali za njega
  • kad mu je iz gepeka audija ukraden kofer sa 5.000 evra, rekao je da "te pare uvek nosi sa sobom i da to i nije neka suma"
  • oko 170 miliona dinara iz kase opštine Surdulica završilo na računu lokalnog fudbalskog kluba koji vodi njegov sin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading