PREMIJERKA podsetila na JOŠ JEDNU LAŽ afere "Jovanjica" - IZVINJENJE NISMO ČULI!

Autor:

Vesti

23.07.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić oglasila se na društvenim mrežama povodom afere "Jovanjica" koja je godinama zloupotrebljavana u cilju diskreditovanja predsednika i njegove porodice, što se pokazalo kao neuspešno, s obzirom na to da se svaka laž na kraju otkrije.

PREMIJERKA podsetila na JOŠ JEDNU LAŽ afere "Jovanjica" - IZVINJENJE NISMO ČULI!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom rasvetljenja afere "Jovanjica", govoreći kako je napokon dokazana prljava igra onih koji su lagali i želeli da napadnu porodicu predsednika Aleksandra Vučića

- Ponovo se utvrdilo da su svi koji su tvrdili da Andrej Vučić ima neke veze sa Jovanjicom, lagali. Izvinjenje nismo čuli. Zato, da podsetim na još jednu laž, da se ne zaborave svi pokušaji diskreditovanja porodice @avucic. Vest je iz dec 2021., plasirana u svrhu izborne kampanje - napisala je Brnabić na svom Tviter nalogu. 

Kako ističe, vest na koju je podsetila iz decembra 2021. godine, pokazuje koliko je aktera bilo uključeno u aferu protiv predsednika i Srpske napredne stranke

- Vest pokazuje nekoliko stvari: (1) da su tajkunski mediji direktno učestvovali u izbornoj kampanji širenjem laži o porodici Vučić i protiv @sns_srbija, (2) da određene strane organizacije isto to rade, (3) da smo u pravu kada kažemo da jedna laž jednostavno uvek zamenjuje drugu - zaključiila je premijerka. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

23.07.2022 14:42

Domaću konoplju je dozvoljeno sejati u kontrolisanim uslovima.