Jovanjica je bila MANIPULATIVNA MAŠINA za blaćenje predsednikove porodice!

Autor:

Vesti

23.07.2022

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Afera "Jovanjica", već tri godine za cilj je imala da omalovaži konstantno napada porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Jovanjica je bila MANIPULATIVNA MAŠINA za blaćenje predsednikove porodice!

Foto: Starsport, Tanjkug/T. Radovanović

U emisiji "Novo jutro", govorilo se o aferi "Jovanjica, zbog koje su tri godine unazad Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koristio kao predmet spekulacija najgnusnijih laži, a sve sa ciljem da se vlast Srbije diskredituje i kriminalizuje. Ovu temu analizirali su marketinški stručnjak, Nebojša Krstić i Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa. 

Ova laž je, inače, pala u vodu kada je novinarka Jelena Zorić izašla u javnost i ispričala šta je istina.

- Televizije su našpanovane da budu anti-Vučićeve. Koristili su i koronavirus u borbi protiv predsednika Aleksandra Vučića, a prethodne tri godine njega i njegovog brata definišu kao šefove mafije. Pisali su svašta i, kada sada uzmete da to čitate, vidite ogromnu količinu budalaština, rekla-kazala i slično - navodi Krstić.

Foto: youtube.com/printscreen

Nebojša Krstić

Ova afera je, ističe, važna, jer pokazuje kako manipulativna mašina pokušava da javno mnjenje definiše na kriv način.

Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, ističe da je Jelena Zorić neko ko je bio „glavni“ za priču oko Jovanjice i cele afere, stoga njeno priznanje dobija na težini.

- Ona se sve vreme bavila ovom temom, a u svrhu kampanje koja podrazumeva da se Vučićeva porodica oblati - ističe Milovanović.

Čitava ekipa koja, kako kaže, radi na urušavanju Srbije, Vučića nije mogla da pobedi konvencionalnim metodama, pa su „udarili“ na njegovu porodicu. Podseća na sve monstruozne uvrede i napade na Vučića i njegovu porodicu, ali i na sve bolesne pretnje koje su podrazumevale i da se predsednikov sin Vukan „smakne“.

Foto: printscreen

Saša Milovanović

- Hiljadu dana su pričali da je Vučić vođa kartela, zajedno sa celom porodicom. Je l’ neko sada kaže izvinite? – izjavio je direktor „Srpskog telegrafa“.

Podsetimo, podmetnuta afera zvana „Jovanjica“, koja je imala za cilj da diskredituje porodicu Vučić montirana je pre tri godine i razvlačila se do jučerašnjeg dana. Jasno je da je „ozbiljan tim“ uložio vreme i trud u to da se više puta izgovorena laž pretvori u istinu… Nisu uspeli, prenosi Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vidak

23.07.2022 09:26

Očigledno je da Đilasovci koriste sve moguće načine da napakoste Vučiću.

Mina

23.07.2022 09:28

Tajkunski lažovi i manipulatori moraju da odgovaraju za svoje laži. Dosta su se provlačili nekažnjeno.

Goca

23.07.2022 09:34

Đilasovci ne prestaju da širenjem gnusnih laži. Za takvo ponašanje moraju da odgovaraju.