DAČIĆ: Ovo nisu izbori za Beograd - važni su za stabilnost CELE SRBIJE

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2018

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS", izjavio je danas predsednik SPS Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Tanjug
Dačić o izborima

On je svima onima koji nastoje da ih marginalizuju ili govore da ih nema, poručio da svaki dan mogu da gledaju "Otpisane" i "Povratak otpisanih".

Dačić je na sednici Gradskog odbora SPS rekao da nema čega da se plaše, već samo da čvršće i jače brane svoje stavove i da takvu politiku vode kao što i on vodi spoljnu politiku - čvrsto i jako.

Lider Socijalističke partije Srbije je istakao da je izuzetno zadovoljan sa onim što su zajedno sa SNS uradili i razvili Beograd, ali da mora i da mogu još bolje da rade.

Kako je rekao, jedino su razgovarali sa koalicionim partnerom SNS i da je sa Aleksandrom Vučićem dogovoreno da se izađe odvojeno na izbore.

Dačić je naveo, smatraju da je bolje tako kako bi se članstvo aktiviralo i kako ne bi neko mislio da će neko drugi obaviti posao.

- Mi sa Aleksandrom Vučićem imamo dobru saradnju. Dogovorili smo se da idemo odvojeno i siguran sam da ćemo zajedno imati više od 50 odsto i da ćemo napraviti postizbornu koaliciju - kazao je Dačić.

On je rekao da Ðilas,Janković iJeremić, kako god da idu na izbore, zajedno ili odvojeno, neće uspeti.

- Prazna vreća ne može da stoji uspravno - konstatovao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading