Ponovo kamenovan "Soko"! Huligani opet udarili na najsavremeniji voz u regionu!

Autor:

Vesti

12.06.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozovi su kamenovani pri izlasku iz stanice Zemun.

Ponovo kamenovan "Soko"! Huligani opet udarili na najsavremeniji voz u regionu!

Foto: Srbija Voz

"Srbija voz" obaveštava da je danas oko 16.20  časova došlo do ponovnog  kamenovanja  brzog voza "Soko", kao i  BG voza koji je krenuo iz stanice Zemun za Lazarevac.

- Vozovi su kamenovani pri izlasku iz stanice Zemun. Pregledom vozova od strane vozopratnog osoblja, ustanovljeno je da postoje manja oštećenja na vozovima i vraćeni su u  redovan saobraćaj - saopštili su iz "Srbija voza".

 
MUP Republike Srbije u saradnji sa "Srbija vozom", kako je saopšteno, odmah je  preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.
 
- Ovakvo ponašanje predstavlja vandalski čin i izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Uništavanje železničke infrastrukture sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja. Upozoravamo da se ovakvim vandalskim činom na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika i železničkog saobraćaja, ali da se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini - saopštava kompanija.
 
"Srbija voz" apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano.

Podsećamo brzi voz "Soko" kamenovan je i krajem maja, a policija je brzo identifikovala počinioce.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading