PONAŠAJU SE KAO DA ZA NJIH ZAKON NE VAŽI! Mediji pod kontrolom tajkuna Đilasa nastavljaju sa BRUTALNIM kršenjem izborne tišine!

Autor:

Vesti

02.04.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisnike jedne političke grupacije lažno predstavljaju kao nezavisne javne ličnosti i krše zakon!

PONAŠAJU SE KAO DA ZA NJIH ZAKON NE VAŽI! Mediji pod kontrolom tajkuna Đilasa nastavljaju sa BRUTALNIM kršenjem izborne tišine!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Za medije tajkuna Đilasa kao da ne postoji zakon? U jeku izborne tišine, ne prestaju sa kršenjem osnovnih predizbornih pravila.

Vrhunac cinizma je taj što su mediji u vlasništvu Dragana Đilasa baš dan pred izbore pustili svoju privatnu vojsku u vidu ''javnih ličnosti'' da pozovu građane da glasaju za ''pravu stranu'' i na taj način prekrše predizbornu tišinu.

Naime, oni su objavili tekst u kom poznati govore o značaju izlaska na izbore, ali isto tako pozivaju narod da izabere "pravu stranu", samim tim usmeravaju građane za koga treba da glasaju i krše pravilo "izborne tišine".

Ovo je brutalno ismejavanje i ruganje Srbiji, građanima Srbije i zakonima naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading