Zaposleni u Pošti od danas u novim uniformama!

Autor:

Vesti

28.03.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

U Pošti Srbije od danas su u upotrebi nove uniforme za poštare, dostavljače i šalterske radnike, vozače, tehničare u preradi pošiljaka i majstore. To podrazumeva da će počev od danas, poštari, dostavljači i šalterski radnici u celoj zemlji, redovne poslove na terenu i sa korisnicima obavljati u novim uniformama na kojima su zastupljene crvena, teget i bela boja.

Zaposleni u Pošti od danas u novim uniformama!

Foto: Pošta Vuk Branković

Nove uniforme izradio je domaći proizvođač Jumko. Kreirane u skladu sa zahtevima zaposlenih, sa ciljem da prate potrebe naših kolega tokom rada na terenu, doprinose profesionalnom izgledu i kvalitetnijoj usluzi, i sastavni su deo novog korporativnog vizuelnog identiteta Pošte i strategije osavremenjavanja pristupa razvoju poštanske
mreže, čiji su najvažniji deo naši zaposleni.

Pošta je usvojila novi Pravilnik o službenoj uniformi u JP „Pošta Srbije”, po kome propisuje novu uniformu i obavezu obezbeđivanja nove kompletne zimske i letnje uniforme za sve zaposlene na dostavi, šalterske radnike i zaposlene u logistici i održavanju, čime se postiže i poboljšanje uslova rada zaposlenih. Od avgusta prošle godine do marta 2022. tekao je testni period tokom koga su nove uniforme odabrani zaposleni iz svih ciljnih grupa testirali na redovnim poslovima, i utvrdili da ispunjavaju zahteve u pogledu bolje zaštite, udobnosti, izdržljivosti, ali i da su kvalitetnije izrade, lagodnije i konfornije od prethodnih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading