RADOJIČIĆ O NATO AGRESIJI: I dalje pamtimo tih 78 dana!

Autor:

Vesti

24.03.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom 23. godišnjice od početka NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju, gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić izjavio je da ne možemo i ne smemo da zaboravimo tih 78 dana 1999. godine.

RADOJIČIĆ O NATO AGRESIJI: I dalje pamtimo tih 78 dana!

Foto: BEOINFO

– Svake godine se na današnji dan, 24. marta, setimo života koji su se tog proleća ugasili, razaranja naše prelepe zemlje, ali isto tako i sloge i jedinstva koje je naš narod pokazao u tim trenucima – izjavio je gradonačelnik.


Gradonačelnik Zoran Radojičić je istakao da je naročito danas, u trenucima velikih geopolitičkih promena, važno da očuvamo mir i stabilnost i da nastavimo da čuvamo naš nacionalni duh i interes.


Tragediju prošlosti ne smemo da zaboravimo, ali ne možemo ni promeniti to što se desilo, niti vratiti vreme unazad. Možemo da biramo da oživljavamo prošlost ili pak uzdignute glave da je se uvek sećamo, izvučemo pouke i zakoračimo napred - zaključio je Radojičić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading