MILIONI U HUMSKOJ: Partizan dobija OGROMNU finansijsku injekciju!

Autor:

Sport

24.03.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj trljaju ruke.

MILIONI U HUMSKOJ: Partizan dobija OGROMNU finansijsku injekciju!

Foto: Starsport

Stadion Partizana

Partizan u prethodna dva prelazna roka nije napravio nijedan veliki transfer, ali i pored toga kasa u Humskoj se dobrano napunila.

Crno-beli su sa velikim uspehom igrali u Ligi konferencija u kojoj su stigli do osmine finala, a to im je donelo nešto preko 7.000.000 evra.

Dobre partije Umara Sadika i Almerije idu na ruku srpskom velikanu, pa ukoliko Nigerijac sa svojim timom izbori plasman u Primeru u Humsku će na ime bonusa stići ukupno 4.000.000 evra. Almerija je na dobrom putu da to i učini pošto se trenutno nalazi na drugoj poziciji i ima četiri boda viška od trećeplasiranog Valjadolida.

Republika

Foto: Starsport

Umar Sadik

Čak se i Filip Holender isplatio Partizanu, pošto je njegovim učešćem na EP Partizan zaradio 147.000 evra.

Za kraj, i Strahinja Pavlović je dok je nosio dres Monaka doneo svom voljenom klubu. Pošto je odigrao preko deset mečeva za klub iz Monte Karla, na ime bonusa Partizanu je isplaćeno 800.000 evra.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Pavlović

Kad se sve sabere dolazimo do cifre od skoro 12 miliona evra, što je svakako i te kako dobra suma imajući u vidu lošu finansijsku situaciju u Humskoj 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
NAVIJACI

24.03.2022 12:15

Dzaba ,foteljasi pune DZEPOVE , tim sve SLABIJI a dug SVE VECI. A za titulu da ne pricamo ! LOPOVSKO kilava uprava !

VALJAK I NAVIJACI

24.03.2022 22:47

@NAVIJACI - Sve je istina ,najveci LOPOVI su u fotelje PARTIZANOVE LOZE ! Obicni secikese koje BOLI uvo za uspeh kluba. Njima je samo novac vazan . Osobe bez obraza I STIDA. Lazu godinama za titulu a POJACANJA nigde. Ovom timu treba 5-6 dobrih igraca koja cine RAZLIKU a oni nam donose eftine INVALIDE . SIBICERI nam vode klub