NOVOGODIŠNJA ČESTITIKA ANE BRNABIĆ: Evo šta je poželela građanima Srbije

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.12.2017

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić uputila je danas čestitku građanima Srbije i poželela da im Nova godina donese zdravlja, uspeha na ličnom planu i ispunjenje svih želja, uverena da će naredna godina Srbiji doneti prosperitet.

RepublikaFoto: Tanjug


- U ime svog tima i u svoje lično ime, želim da vam 2018. godina donese mnogo sreće, više lepih trenutaka i manje briga. Želim vam da svojim porodicama darujete ljubav i da sa prijateljima i najbližima provodite dragocene trenutke. Verujem da će godina pred nama doneti prosperitet Srbiji i utvrditi naš evropski put, ojačati ekonomiju i pobošljati kvalitet života svih građanki i građana - navela je Brnabić i dodala:

- Verujem u naš potencijal i u našu sposobnost da se izborimo i sa najvećim izazovima koji nas očekuju, jer ste vi, građani Srbije, nesumnjivo zaslužili bolju budućnost u koju svi verujemo. Vlada Srbije će nastaviti da i u narednoj godini radi za sve građane, da otvara nova radna mesta i stvara bolje uslove za život- navodi se u čestitiki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Koturaljka

29.12.2017 11:46

Srecni praznici i Vama premijerko.

Kosta

29.12.2017 15:21

Predsednici Vlade Srbije zelim srecne praznike

SKUTER

29.12.2017 16:08

Hvala precednici na lepim zeljama,takodje sve najbolje i puno uspeha u narednom radu.

TSIDMZ

29.12.2017 16:13

Neka svima sledeca bude jos uspesnija od ove!