STIGLA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA OD PUTINA, evo šta je poželeo Srbiji

Autor: Republika

Vesti

27.12.2017

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin uručio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću čestitku ruskog predsednika Vladimira Putina povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Putin je napisao da su tokom 2017. godine rusko-srpski odnosi nastavili da se dinamično razvijaju, što je u punoj meri potvrdio i njihov nedavni sastanak u Moskvi, saopštilo je Predsedništvo. 

"Računam na nastavak zajedničkog rada s Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti", navodi se u čestitki ruskog predsednika. 

Putin je svim građanima Srbije poželeo "mir i blagostanje". Vučić je zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Srbije prilikom posete Moskvi. 

Srpski predsednik i ruski ambasador razgovarali su o rezultatima posete i ocenili da je ona bila od velikog značaja za dalji razvoj saradnje dveju zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Saran

27.12.2017 12:25

Hvala gospodine Putin. Sve najbolje od naroda Srbije.

Saran

27.12.2017 12:26

Mozete da racunate na Srbiju i Aleksandra Vucica gospodine Putin.

Stuka

27.12.2017 12:28

Ovako veliki ljudi postuju velike ljude!

Ela

27.12.2017 12:39

Sve pohvale!